ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

1ο EVEXIA Day by Νίκη Πετρουλάκη με την υποστήριξη του AQUA Carpatica

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο EVEXIA Day by Νίκη Πετρουλάκη με την υποστήριξη του AQUA Carpatica στο Golf της Γλυφάδας.

30.04.2024
1ο EVEXIA Day by Νίκη Πετρουλάκη με την υποστήριξη του AQUA Carpatica

Το νερό «θαύμα» από τα Καρπάθια Όρη, το μόνο νερό χωρίς νιτρικά (το Φυσικώς Ανθρακούχο ή σχεδόν χωρίς νιτρικά το Φυσικό Μεταλλικό) ήταν αρωγός του 1ου EVEXIA Day που σχεδίασε με ιδιαίτερη αγάπη η Νίκη Πετρουλάκη. Στόχος της ημέρας όπως ανέφερε η κα Πετρουλάκη ήταν «να αγκαλιάσουμε τον άνθρωπο σαν σύνολο, σώμα, ψυχή και συναίσθημα, να συνδεθούμε και να μοιραστούμε γνώσεις, εμπειρίες και πρακτικές που αφορούν τον άνθρωπο στο σύνολο.  Με δύο λόγια να συμβάλλουμε στην ευεξία και το wellbeing γιατί όλοι το αξίζουμε. Η ηλικία, η σωματική διάπλαση ή η εμφάνισή μας δεν είναι τροχοπέδη για την ευεξία».
Οι επισκέπτες της εκδήλωσης συμμετείχαν σε μια σειρά από δραστηριότητες ευεξίας όπως συνεδρίες γιόγκα, αναπνοές, διαλογισμός, βιωματικές ασκήσεις και ενημερωτικές συζητήσεις για τη διατροφή, την υγεία, την ευεξία (ακόμα και στον εργασιακό τομέα), την πρόληψη ασθενειών και τραυματισμού. Η ημέρα περιελάβανε και live μουσική που συντρόφευε τους συμμετέχοντες σε αυτό το ταξίδι Ευ Ζωίας ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ηχοθεραπείες από gong.

Το AQUA Carpatica, το αγνό νερό που προέρχεται από το τελευταίο παρθένο και άγριο δάσος των Καρπαθίων, αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο σ’ όποιον ενδιαφέρεται για την ευεξία και την υγεία του. Συγκεντρώνεται υπεύθυνα από τις υπόγειες προστατευμένες πηγές για να διατηρήσει φυσικά την ιδανική του περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία, το ισορροπημένο pH και την απαράμιλλη καθαρή, απαλή, βελούδινη γεύση του.
Το AQUA Carpatica, είναι ιδανικό για μια πιο ισορροπημένη διατροφή και για όσους υιοθετούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT