ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Agrino Bella, ρύζι με ρίζα Ελληνική!

Μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστό, αλλά το ρύζι θεωρείται από τις πιο δυνατές Ελληνικές καλλιέργειες, αφού παράγονται 250 χιλιάδες τόνοι ετησίως, διπλάσιοι της εγχώριας …

05.07.2017| Updated: 25.06.2021
Agrino Bella, ρύζι με ρίζα Ελληνική!

Μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστό, αλλά το ρύζι θεωρείται από τις πιο δυνατές Ελληνικές καλλιέργειες, αφού παράγονται 250 χιλιάδες τόνοι ετησίως, διπλάσιοι της εγχώριας κατανάλωσης. Και η Agrino είναι πάντα εκεί, δίπλα στον Έλληνα παραγωγό για να στηρίξει την προσπάθειά τους, προσφέροντας σε εσάς και την οικογένειά σας τους πολυτιμότερους σπόρους της ελληνικής γης.

Το Agrino Bella είναι το αγαπημένο κίτρινο ρύζι των Ελλήνων για τέλειο σπυρωτό πιλάφι. Καλλιεργείται στην Κεντρική Μακεδονία στα Δέλτα των ποταμών Αξιού, Αλιάκμονα και Λουδία, όπου συναντάμε και το μεγαλύτερο μέρος των Ελληνικών ορυζώνων. Χάρη στην κορυφαία ποιότητα και μοναδική γεύση του, αναδεικνύει κάθε πιάτο της Ελληνικής κουζίνας, αφού ταιριάζει απόλυτα τόσο με παραδοσιακές όσο και με μοντέρνες συνταγές. Είναι άλλωστε το κίτρινο ρύζι με το οποίο μεγαλώσαμε!

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών