ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αλλαντικά οικογένειας Παντέρη

Ξένη δημοσίευση

20.11.2018| Updated: 25.06.2021
Αλλαντικά οικογένειας Παντέρη

Ο ιδρυτής της εταιρείας, Παναγιώτης Παντέρης γεννήθηκε τον περασμένο αιώνα στην Ίμβρο. Από το 1958 βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη και σε ηλικία μόλις 13 χρονών έμαθε όλα τα μυστικά της ανατολής για χειροποίητα αλλαντικά, τον πολίτικο παστουρμά και το σουτζούκι, σημαίες της εταιρείας μέχρι σήμερα.

Το 1970 έφτασε στην Αθήνα και ίδρυσε μια μικρή, αλλά σύγχρονη για την εποχή μονάδα αλλαντικών. Στο πλάι του πάντα η σύζυγός του Κατερίνα και μέσα στην πορεία, οι δυο γιοί του, Γιώργος και Κώστας, οδήγησαν με αγάπη και σκληρή δουλειά, την οικογενειακή εταιρεία στην καταξίωση. Η ΠΑΝΤΕΡΗ ΑΦΟΙ γίνεται η μοναδική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με 7 διεθνείς αναγνωρίσεις/  βραβεία γεύσης και ποιότητας από την Itqi (INTERNATIONAL TASTE AND QUALITY INSTITUTE IN BRUSSELS)!

Σήμερα, παράγουμε όλες τις κατηγορίες των αλλαντικών, καλύπτοντας κάθε ανάγκη της αγοράς. Μεγάλη γκάμα σε ελληνικά χωριάτικα λουκάνικα, όπως το Καρδίτσας με πράσο, το Τζουμαγιάς με κύμινο, προϊόντα για τον επαγγελματία, (μπέικον καπνιστό, μορταδέλα, σαλάμι αέρος, γαλοπούλα καπνιστή και βραστή), λουκάνικα βραστά για πρωινό (κοκτέιλ, Φρανκφούρτης, καπνιστά λουκάνικα γαλοπούλας και από κοτόπουλο). Είμαστε ασυναγώνιστοι στην κατηγορία των καπνιστών (Ζαμπόν μπούτι ψητό καπνιστό, Μπριζόλα καπνιστή χωρίς κόκκαλο-βραβευμένη- ή με κόκκαλο κτλ), καθώς και σε προϊόντα για ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Όλα τα είδη μας χωρίς γλουτένη

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT