ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αποκριάτικο πάρτι στο By the Glass

Ξένη δημοσίευση

05.03.2019| Updated: 25.06.2021
Αποκριάτικο πάρτι στο By the Glass

Αποκριάτικο μασκέ πάρτι. Πυρετός το… Κυριακόβραδο, Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019, στο By the Glass wine bistrot στο Σύνταγμα, με μουσική disco και latin με DJ, από τις 20:00!

Μαλλί αφάνα, παντελόνι καμπάνα και στο μέτωπο μπαντάνα!

Η ομάδα του By the Glass και η οικοδέσποινα Φωτεινή Παντζιά σας περιμένουν ντυμένους μασκέ να γιορτάσετε μαζί το τέλος του καρναβαλιού, ανέμελα, πολύχρωμα και μουσικά, στο By The Glass, με ένα ντίσκο πάρτι, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019. Μαζί θα δοκιμάσετε και μερικά από τα νέα οινικά αποκτήματά τους και θα τσιμπολογήσετε. Η χαρά και το κέφι σε αυτό το πάρτι είναι εγγυημένα!

Μυτερά φαρδιά εμπριμέ κολάρα και αντρικά στέρνα ανοιχτά, στράπλες μπλουζάκια, καυτά σορτσάκια και groovy φουστανάκια με πόδια γυμνά! Funk, pop, soul, salsa ή mambo… η disco μουσική παραμένει αξεπέραστη σαν ήχος και ρυθμός! Στις ντισκοτέκ των 70s και των 80s πολλοί μιμήθηκαν τον Τραβόλτα και ακόμη περισσότερες ολοένα και κόνταιναν τη φούστα της Μαίρη Κουάντ! Ο DJ μας έχει διαλέξει τα πιο αντιπροσωπευτικά τραγούδια της εποχής για να μεταφερθούμε στο τότε.

Με άσπρη κάλτσα και σκαρπίνι ή φορεματάκι μίνι, είτε ροκάδες είτε καρεκλάδες, σας καλούμε να χαρούμε τη χρυσή εποχή της Ντίσκο πάνω στην πίστα και κάτω από την ντισκόμπαλα με τα φωτορυθμικά. Να θυμηθούμε ή να μάθουμε χορευτικές φιγούρες με τα τραγούδια των Bee Gees και της Ντόνα Σάμερ ή να χορέψουμε μπλουζ με τη φωνή της Γκλόρια Γκέινορ. Η αφάνα του Μάικλ Τζάκσον και το moonwalking, προαιρετικά!

Save the date!


By the Glass: Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων, Στοά Ράλλη, Σύνταγμα, 105 57 Αθήνα
Κρατήσεις +30 210 3232 560 – 210 324 9988 – [email protected] – www.bytheglass.gr

Ανοιχτά όλες τις ημέρες του χρόνου 10:00 – 03:00

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών