ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Aς υποδεχθούμε το 2024, με ένα Λευκό Ιππότη!

The White Knight, ο νέος αφρώδης οίνος της Boutari Wineries, έφτασε!

16.01.2024
Aς υποδεχθούμε το 2024, με ένα Λευκό Ιππότη!

Η άφιξη ενός Λευκού Ιππότη συναρπάζει την υψηλή τέχνη της οινοποιίας. Ο νέος αφρώδης οίνος της Boutari, The White Knight, συστήνεται στο κοινό και αποτελεί τον ιδανικό συνοδοιπόρο για όλες αυτές τις στιγμές που αξίζουν παραπάνω λάμψη.
Το The White Knight έρχεται στα ποτήρια μας, παραγόμενο με την παραδοσιακή μέθοδο (Methode Traditionnelle), η οποία δημιουργεί αφρώδεις οίνους που χαρακτηρίζονται από αρωματική πολυπλοκότητα και γευστική ιδιαιτερότητα, λόγω της δεύτερης ζύμωσης στη φιάλη και της παραμονής στη συνέχεια του οίνου επί 18 μήνες με τις οινολάσπες του.
Δημιουργημένο από προσεκτικά διαλεγμένα σταφύλια, σε ιδιόκτητο ξηρικό αμπελώνα στην περιοχή της Μαντινείας που καλλιεργείται σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής γεωργίας, το The White Knight έρχεται να μας συντροφεύσει και να μας εκπλήξει στις ιδιαίτερες στιγμές διασκέδασης και γιορτής.

Οι παιχνιδιάρικες φυσαλίδες και το ξεχωριστό χρώμα του The White Knight, γεμίζουν τα ποτήρια και προσφέρουν σε κάθε απαιτητικό ουρανίσκο την χαρά της απόλαυσης ενός αφρώδους οίνου, που ταιριάζει σε κάθε εορταστική στιγμή της ζωής. Η ιδιαίτερη φιάλη με τις χρυσές λεπτομέρειες, αποτελεί ένα κόσμημα για κάθε τραπέζι, απογειώνοντας την art de la table και προσφέροντας λαμπερό χαρακτήρα.
Η απόλαυση ενός ποτηριού The White Knight με την υπογραφή υψηλής ποιότητας των Οινοποιείων Μπουτάρη απογειώνεται όταν σερβίρεται ως απεριτίφ. Για τους λάτρεις των γευστικών συνδυασμών συνοδεύεται με εξαιρετικά οστρακοειδή, αυγοτάραχο και ψητά ψάρια όπως επίσης ρύζι ή ζυμαρικά με μυρωδικά αλλά και με εξωτικές συνταγές.

Εις υγείαν του Λευκού Ιππότη που μόλις έφτασε!

Λίγα λόγια για την Μπουτάρη Οινοποιεία Α.Ε.

Η εταιρεία Μπουτάρη Οινοποιεία Α.Ε. αποτελεί μια αμιγώς ελληνική οινοποιητική επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε να γράφει τη δική της ιστορία του κρασιού από το 1879. Διαθέτοντας έξι οινοποιεία στην Ελλάδα σε σημαντικές οινοπαραγωγικές περιοχές της χώρας, αναπτύσσει μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων με περισσότερες από 35 ετικέτες κρασιών. Η εξαγωγική δράση της οινοποιίας απλώνεται σε περισσότερες από 40 χώρες συμβάλλοντας στην εδραίωση του ελληνικού κρασιού και στο εξωτερικό. Το 2022, η εταιρεία εξαγοράστηκε από το επενδυτικό σχήμα Sterner Stenhus Greece στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη της ιστορικής επιχείρησης, στην αξιοποίηση των παραγωγικών δυνατοτήτων, πάντοτε με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό της Μπουτάρη Οινοποιεία Α.Ε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών