ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Bfresh spitiko – το χειροποίητο αναψυκτικό στο βαζάκι, χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά

Ξένη δημοσίευση

02.08.2018| Updated: 25.06.2021
Bfresh spitiko – το χειροποίητο αναψυκτικό στο βαζάκι, χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά

Όπως ακριβώς θα το φτιάχναμε στο σπίτι μας.

Το bfresh spitiko είναι το χειροποίητο αναψυκτικό, που παράγεται από φρέσκα φρούτα χωρίς να περιέχει ζάχαρη και συντηρητικά και σερβίρεται στο βαζάκι bfresh.

Στο “σπίτι” του bfresh, στη μεγάλη κουζίνα 1300 τ.μ., επιλέγονται καθημερινά οι καλύτερες πρώτες ύλες που απλόχερα προσφέρει η ελληνική γη. Φρέσκα εσπεριδοειδή συλλέγονται από βιολογικές καλλιέργειες, στο κατάλληλο στάδιο ωρίμανσης. Όπως ακριβώς σ’ένα σπιτικό αναψυκτικό, έτσι και στο bfresh, στάδια της παραγωγής όπως το στύψιμο και το ξύσμα, γίνονται με το χέρι. Με αυτόν τον τρόπο προκύπτει η μοναδική αίσθηση του φρεσκοστυμμένου, που κάνει το bfresh ξεχωριστό.

Το bfresh spitiko είναι μια πρωτοποριακή ιδέα που εξελίσσει την παραδοσιακή λεμονάδα των παιδικών αναμνήσεων, σε ένα δροσιστικό αναψυκτικό, χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά, με σύγχρονο τρόπο σερβιρίσματος. Οι bfresh γεύσεις, συνδυάζουν ιδιαίτερα κι ευεργετικά συστατικά όπως τσίλι, μαστίχα Χίου, τσάι του βουνού κλπ.

Ιδρυτής και εμπνευστής του bfresh spitiko είναι ο Βασίλειος Ρουμπής. Ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής τένις, ενώ παράλληλα δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των πωλήσεων. Συγκεκριμένα, ασχολήθηκε με το χώρο της εστιάσης και τα συστήματα νερού. Απόφοιτος ΤΕΦΑ Αθηνών, εμπνεύστηκε από την αγάπη του για τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής, για να δημιουργήσει το χειροποίητο αναψυκτικό bfresh. Γεννήθηκε και ζει στη Χαλκίδα και όραμα του είναι μέσα από τον πλούτο της ελληνικής γης, να προσφέρει γευστικές εμπειρίες, δημιουργώντας προϊόντα που συνάδουν με τον υγιεινό τρόπο ζωής. Περισσότερες πληροφορίες: https://bfreshspitiko.gr/

Γεύσεις bfresh

Τα bfresh χειροποίητα αναψυκτικά διατίθενται σε 9 μοναδικές γεύσεις που ανήκουν σε 3 κατηγορίες:

  • Βιολογικό προϊόν: Βιολογική λεμονάδα με αγαύη και πιπερόριζα, βιολογική λεμονάδα με τσίλι
  • Χαμηλές θερμίδες: Λεμονάδα με πιπερόριζα, λεμονάδα με μαστίχα Χίου, ρόδι με πράσινο τσάι
  • Χωρίς προσθήκη ζάχαρης (περιέχει φυσικά σάκχαρα): Ρόδι με τσάι του βουνού, μήλο με χαμομήλι, μήλο με περγαμόντο, βύσσινο.

Τα χειροποίητα αναψυκτικά bfresh ξεχωρίζουν για τη φρέσκια, δροσερή γεύση τους ενώ ο τρόπος παρασκευής είναι εύκολος και γρήγορος. Σερβίρονται στο βαζάκι bfresh με την προσθήκη νερού (μεταλλικού ή ανθρακούχου).

Άρτια καταρτισμένο προσωπικό με επιστημονικούς συνεργάτες, διασφαλίζει καθημερινά την ποιότητα bfresh. Ακόμη, η εταιρεία διαθέτει πιστοποιήσεις, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000:2005, καθώς επίσης και για την παραγωγή βιολογικών προϊόντων σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ)834/200& (ΕΚ) 889/2008. Παράλληλα, στο εργαστήριο αναλύσεων του bfresh spitiko αναπτύσσεται η τεχνογνωσία bfresh. Έτσι, βελτιώνεται συνεχώς η ποιότητα και δημιουργούνται νέες, πρωτοποριακές γεύσεις.

Περισσότερες πληροφορίες: https://bfreshspitiko.gr/en/all-products-2/

Φιλοσοφία bfresh “όπως ακριβώς θα το φτιάχναμε σπίτι μας”

Μια φιλοσοφία γύρω από την οποία έχει στηριχθεί ο τρόπος παραγωγής αλλά και οι αξίες της bfresh spitiko. Πίσω από το bfresh spitiko βρίσκεται μια “οικογένεια”, μια ομάδα ανθρώπων που πιστεύει στον υγιεινό τρόπο ζωής, στην ποιότητα και στο σεβασμό προς τους συνανθρώπους και το περιβάλλον. Μέσα από αυτές τις πεποιθήσεις γεννήθηκε το bfresh spitiko. Χειροποίητο προϊόν, σημαίνει να αντιλαμβάνεται η επιχείρηση τη μοναδικότητα του κάθε φρούτου και την αμέριστη προσοχή που χρειάζεται για να δημιουργηθεί ένα ποιοτικό προϊόν, απόλυτα ασφαλές, χωρίς συντηρητικά και ζάχαρη.

Κοινωνική ευθύνη bfresh

Από τα πρώτα κιόλας χρόνια λειτουργίας, αναγνωρίζεται η ευθύνη που αναλογεί όχι μόνο στο εσωτερικό περιβάλλον αλλά και απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και το φυσικό περιβάλλον, ενσωματώνοντας την εταιρική κοινωνική ευθύνη στις δραστηριότητες της bfresh. Έχουν πραγματοποιηθεί χορηγίες σε αθλητές και ομάδες, ενώ η bfresh συμμετέχει σε αθλητικές διοργανώσεις προσφέροντας δωρεάν προϊόντα.

Στο πλαίσιο του περιβάλλοντος, ανακυκλώνονται τα οργανικά κατάλοιπα της παραγωγής, τα οποία συντελούν στην παραγωγή εδαφοβελτιωτικών προϊόντων εμπλουτίζοντας το φυσικό περιβάλλον.

Ακόμη, τα τελευταία χρόνια μέσα από προϊοντικές χορηγίες, στηρίζει το bloode-e, μία εθελοντική μη κερδοσκοπική εταιρεία που έχει στόχο μέσα από εκπαίδευση, ενημέρωση και διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών, την κάλυψη της ανάγκης για αίμα.

Φέτος, έχει λάβει χώρα μια ιδιαίτερη ενέργεια, η οποία στηρίζει επικοινωνιακά και οικονομικά το ΕΜΕΙΣ, τη μη κερδοσκοπικη Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία, που παρέχει θεραπεία σε γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού.

#piesbfresh

Από το 2015 το bfresh βρίσκεται στα καλύτερα καφέ, μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου και της Γερμανίας. https://bfreshspitiko.gr/en/locator/

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT