ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Boutique signature desserts

Masterclass Boutique Zαχαροπλαστικής από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.

12.01.2018| Updated: 25.06.2021
Boutique signature desserts

Masterclass Boutique Zαχαροπλαστικής από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE

O Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE υποδέχεται τον διακεκριμένο Pastry Chef Ιωάννη Κίκιρα στις 13-16 Φεβρουαρίου 2018, σε ένα masterclass boutique ζαχαροπλαστικής, διάρκειας 20 ωρών.

Βάζοντας την υπογραφή του σε δέκα προσωπικούς του κωδικούς παρουσιάζει επιδόρπια που ξεφεύγουν από τις παραδοσιακές γεύσεις, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για όλους όσοι αγαπούν τις καινοτόμες γεύσεις και έχουν τη διάθεση να πειραματιστούν. Συνταγές που θα θέσουν σε δοκιμασία την τεχνική σας αλλά θα σας αποζημιώσουν με την ξεχωριστή τους παρουσίαση.

Κλασικές και νεότερες τεχνικές, ενώνουν τις δυνάμεις τους σ’ ένα παιχνίδι υφών και έξυπνων γευστικών συνδυασμών. Το αποτέλεσμα, κομψά επιδόρπια που θα σας εμπνεύσουν και θα εμπλουτίσουν το ρεπερτόριο σας.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες και απόφοιτους ζαχαροπλαστικής τέχνης που επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους, ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις.

Έναρξη: Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018, 12.20-16.35

Πληροφορίες – εγγραφές: 2108211700, [email protected]


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ LE MONDE, Θεσσαλονίκης 45, Μοσχάτο (παράλληλα στην οδό Πειραιώς και ακριβώς απέναντι από τον ΗΣΑΠ Μοσχάτου) Τ.: 210 4830500 W.: www.lemonde.edu.grwww.lemondecentre.gr M.: [email protected] F: www.facebook.com/LE.MONDE.Institute

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών