ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Cardlink maitre: συντονίζει, διαχειρίζεται, απολαμβάνετε!

Προωθητική ενέργεια

03.02.2020| Updated: 25.06.2021
Cardlink maitre: συντονίζει, διαχειρίζεται, απολαμβάνετε!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι το μυστικό της άψογης λειτουργίας ενός εστιατορίου; Το στοιχείο εκείνο δηλαδή το οποίο κάνει τον πελάτη να έρθει και να ξαναέρθει αλλά και να το συστήσει ανεπιφύλακτα σε φίλους και γνωστούς; Σίγουρα το μυαλό σας θα πάει στην καλή κουζίνα (με άριστα υλικά και ευφάνταστες συνταγές), ίσως και στις σωστές τιμές, ίσως και στο φιλικό σέρβις. Ναι αλλά αυτά δεν είναι μυστικά. Είναι πράγματα που βρίσκονται μάλλον στη σφαίρα του αυτονόητου για ένα καλό εστιατόριο.

Το μυστικό κρύβεται στη σωστή οργάνωση έτσι ώστε όλα να λειτουργούν σαν ένα καλοκουρδισμένος μηχανισμός. Και όταν λέμε «όλα» εννοούμε τον ακριβή συντονισμό μεταξύ των τμημάτων, τις παραγγελίες, τις αποδείξεις και τα στοιχεία ανάλυσης πωλήσεων. Με λίγα λόγια η δουλειά να κυλάει ρολόι για τον επιχειρηματία και το γεύμα ή το δείπνο να είναι απόλαυση από κάθε άποψη για τον πελάτη.

Κάπου εδώ μπαίνει στο παιχνίδι η εφαρμογή Cardlink maitre που φροντίζει τα πάντα: από την ασύρματη λήψη παραγγελίας ή να μπορεί να πληρώσει ο πελάτης με κάρτα ακόμα κι αν δεν είναι καλή η σύνδεση στο ίντερνετ, μέχρι να φροντίζει ότι η αλλαγή παραγγελίας θα φτάσει σωστά από τον πελάτη στην κουζίνα και το σέρβις. Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της εφαρμογής Cardlink maitre είναι ότι από μία συσκευή λαμβάνει παραγγελίες, δέχεται πληρωμές και εκτυπώνει απόδειξη.

Και ακόμα συντονίζει τις βάρδιες του προσωπικού σε όλα τα πόστα, έχει δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης, διαθέτει εφαρμογές για delivery και take away και μέσα από τις προηγμένες δυνατότητες του cloud διασφαλίζει όλες τις πληροφορίες ακόμα και με ασθενές σήμα ή βλάβη στο ίντερνετ! Τι άλλο να θελήσει κανείς; Επειδή ακριβώς η θέση του παραδοσιακού επιχειρηματία με το τεφτέρι και το μολύβι ανήκει πια στο παρελθόν, το Cardlink maitre είναι το εργαλείο με το οποίο μπορούν οι επαγγελματίες της εστίασης να διαχειρίζονται τα πάντα σχετικά με την παραγγελιοληψία, ακόμα και απομακρυσμένα από το κινητό τους σε πραγματικό χρόνο.

Συν ότι με την ανάλυση πωλήσεων και κόστους και τα στατιστικά που προσφέρει η πλατφόρμα, θα ανακαλύψουν πόσο χρήσιμα είναι τα δεδομένα για την ολοκληρωμένη διαχείριση μιας επιχείρησης. Πίσω από την εφαρμογή υπάρχει η Cardlink, απόλυτος πρωτοπόρος στo χώρο των ηλεκτρονικών πληρωμών με κάρτα και στις υπηρεσίες παραγγελιοληψίας σε καφέ, μπαρ, εστιατόρια.

Αν αφήσουμε τους αριθμούς να μιλήσουν θα μας πουν πως πρόκειται για το μεγαλύτερο δίκτυο πληρωμών στην Ελλάδα, με 1.500.000 συναλλαγές ημερησίως, 112 συναλλαγές το δευτερόλεπτο και 250.000 Cardlink POS σε όλη την Ελλάδα. Στα εστιατόρια που χρησιμοποιούν την εφαρμογή της Cardlink, να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει χαμένη ή αργοπορημένη παραγγελία, λάθος στην απόδειξη ή αδυναμία πληρωμής με κάρτα οποιαδήποτε στιγμή.

Που σημαίνει ότι αν βρεθείτε σε εστιατόριο που λειτουργεί άψογα, από πίσω κρύβεται το Cardlink maitre!

Επισκεφθείτε το περίπτερο της Cardlink στο Hall 3/Booth B36 στην έκθεση Horeca (07-10/02/2020, εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo) για να γνωρίσετε το Cardlink maitre από κοντά!

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών