ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Χαλβαδοποιία Παπασταύρου

Ξένη δημοσίευση

06.11.2018

Ζυμωμένος στο χέρι, από εκλεκτά σουσάμια, χαλβάς με ιστορία από το 1924 στα Γιαννιτσά, όταν ο Γιώργος Παπασταύρου άρχισε να φτιάχνει μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού και χαλβά σε ένα εργαστήριο. Στο τιμόνι της επιχείρησης σήμερα ο εγγονός του, Γιώργος Παπασταύρου, συνεχίζει την παράδοση με τραγανό, γεμάτο κλωστές χαλβά. Δοκιμάστε ολικής άλεσης με κουβερτούρα, με πορτοκάλι ή με γκότζι μπέρι, ταχίνι και ταχινόπιτες. Το σαλονικώτικο κατάστημα άνοιξε πριν ένα χρόνο και διαθέτει όλα τα προϊόντα τους. 


Πληροφορίες: Ελ. Βενιζέλου 20, Τ/2310-222.260.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών