ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Δωρεά παγωτού από την ελληνική εταιρεία Kayak σε Νοσοκομεία της Αθήνας

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύει ο πλανήτης, η ελληνική εταιρεία παραγωγής παγωτού kayak προχώρησε με τη σειρά της …

29.04.2020| Updated: 25.06.2021
Δωρεά παγωτού από την ελληνική εταιρεία Kayak  σε Νοσοκομεία της Αθήνας

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύει ο πλανήτης, η ελληνική εταιρεία παραγωγής παγωτού kayak προχώρησε με τη σειρά της στην προσφορά παγωτού σε 4 μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας. Αντιλαμβανόμενοι την πίεση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το προσωπικό των νοσοκομείων της χώρας μας, η kayak ξεκίνησε την προσφορά παγωτού σε μια στιγμή που τα καλά νέα έχουν αρχίσει να φαίνονται στον ορίζοντα και να σχεδιάζεται η επιστροφή στην κανονικότητα.

Όπως δήλωσε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kayak κος Άκης Σταυρίδης: «Θεωρώ ότι είναι υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε και να συνεισφέρουμε όπως ο καθένας μας μπορεί. Η Kayak θέλησε να προσφέρει αυτά τα παγωτά στο προσωπικό των νοσοκομείων μετά από τις δύσκολες εβδομάδες που πέρασαν, ώστε να καλωσορίσουμε την επόμενη περίοδο με αισιοδοξία.»

Η εταιρεία τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια των συμμετεχόντων αυτής της πρωτοβουλίας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των φορέων της δημόσιας υγείας, ξεκίνησε πρόσφατα τις αποστολές από το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου παρελήφθησαν με ιδιαίτερη χαρά από το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου τα ατομικά παγωτά kayak σε διάφορες γεύσεις. Την προσεχή εβδομάδα θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες παραδόσεις στο Λαϊκό Νοσοκομείο και σε άλλα νοσοκομεία της Αττικής προσφέροντας πάνω από 1000 ατομικές συσκευασίες παγωτών kayak.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών