ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Δύο βραβεία για τα εστιατόρια nice n easy στα Restaurant 100 Awards Ceremony

100 celebrities βράβευσαν τα 100 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας σε μια λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Τεχνόπολη.

04.07.2017| Updated: 25.06.2021
Δύο βραβεία για τα εστιατόρια nice n easy στα  Restaurant 100 Awards Ceremony

100 celebrities βράβευσαν τα 100 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας σε μια λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Τεχνόπολη.

Τα nice n easy τιμήθηκαν με δύο βραβεία ένα στην κατηγορία Top 100 Restaurants και ένα στην κατηγορία Top 10 Casual Restaurants . Τα βραβεία για τα nice n easy παρέλαβαν η κυρία Ειρήνη Άντερσεν συνιδιοκτήτρια και η κυρία Άννα Σβύνου υπεύθυνη επικοινωνίας.

Ανάμεσα στα 100 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας για το 2017, βραβεύσεις απέσπασαν τόσο gourmet όσο και casual εστιατόρια από κάθε γωνιά της χώρας.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί από τους επώνυμους foodies της εκατονταμελούς κριτικής επιτροπής των βραβείων, μεταξύ των οποίων και οι: Θεόδωρος Χαραγκιώνης, Γιώργος Παπαλέξης, Μύρωνας Στρατής, Μαριάντα Πιερίδη, Αλεξ Κάβδας, Πάνος Ιωαννίδης, Νεκτάριος Ντάλλας , Φωτεινή Πιπιλή, Λόλα Νταϊφά, Νάντια Γεραζούνη και Νάσος Ντότσικας.

Τα εστιατόρια που αναδείχθηκαν στην λίστα των Restaurant 100 παρουσίασαν σε «αντίστροφη μέτρηση» η Madame Ginger και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Τα βραβεία διοργάνωσε το Hotel & Restaurant της Boussias Communications.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών