ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

efood: Διπλασιάζει κάθε δωρεά μέχρι 31 Δεκεμβρίου

To efood διπλασιάζει κάθε δωρεά μέχρι 31 Δεκεμβρίου, καλύπτοντας για 6 μήνες ανάγκες σίτισης οικογενειών που το έχουν ανάγκη, σε όλη την Ελλάδα.

16.12.2020| Updated: 25.06.2021
efood: Διπλασιάζει κάθε δωρεά μέχρι 31 Δεκεμβρίου

To efood διπλασιάζει κάθε δωρεά μέχρι 31 Δεκεμβρίου, καλύπτοντας  για 6 μήνες ανάγκες σίτισης οικογενειών που το έχουν ανάγκη, σε όλη την Ελλάδα.

 

Περισσότερο από κάθε εποχή, όλοι μας έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε αγάπη και ουσιαστική στήριξη στα παιδιά και τους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Με ένα μήνυμα, με ένα κλικ ή μια απλή κίνηση, μπορούμε να δείξουμε ότι δεν τους ξεχνάμε.

Το efood διπλασιάζει όλες τις δωρεές που θα γίνουν έως και 31/12 για καλύψουμε όλοι μαζί τις ανάγκες σίτισης άπορων οικογενειών σε όλη την Ελλάδα για 6 μήνες, μέσω του προγράμματος “Προσφέρω Γεύματα” με την Ένωση “Μαζί για το Παιδί”.

Χάρισε κι εσύ λίγη χαρά σε όσους την έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ επιλέγοντας να δωρίσεις το ποσό που επιθυμείς κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου και προσφέροντας διπλά.

Για κάθε σου δωρεά μέσα από την πλατφόρμα, το efood με τη σειρά του προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στην Ένωση “Μαζί για το Παιδί”.

Μάθε περισσότερα για το πώς μπορείς κι εσύ να γίνεις αρωγός της προσπάθειας στο video!

Σχετικά με το Love Delivered: 

Το Love Delivered εκφράζει έμπρακτα το βασικό στόχο της εταιρείας να δίνει πίσω και να προσφέρει στην κοινωνία. Παράλληλα, μέσω ενεργειών “Love Delivered” στην πλατφόρμα, οι χρήστες του efood έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν μέσω της παραγγελίας τους σε επιλεγμένους σκοπούς.  

Σχετικά με το efood

Tο efood είναι η υπηρεσία delivery στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 10.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας με τρία απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή. #efoodgr

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT