ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ELBISCO: Προσφέρει τρόφιμα και στηρίζει το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

Πάνω από 2.500 συσκευασίες από μπισκότα και φρυγανιές, προσέφερε η ELBISCO στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.  Με σκοπό την κάλυψη των αυξημένων αναγκών σίτισης, η ELBISCO ανταποκρίθηκε …

30.12.2020

Πάνω από 2.500 συσκευασίες από μπισκότα και φρυγανιές, προσέφερε η ELBISCO στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

Με σκοπό την κάλυψη των αυξημένων αναγκών σίτισης, η ELBISCO ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση για βοήθεια του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) προς όλα τα μέλη του, κατόπιν αιτήματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, για προϊόντα τροφίμων που δεν χρειάζονται ψυγείο.

Προτεραιότητα της εταιρείας ELBISCO είναι να καλύψει κάποιες ανάγκες σίτισης και να στηρίξει την υπεράνθρωπη προσπάθεια των γιατρών, των νοσηλευτών και του ιατρικού προσωπικού της πόλης των Σερρών που πλήττεται ιδιαίτερα.

Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η ELBISCO παραμένει προσηλωμένη στις διαχρονικά υψηλές ανθρωπιστικές αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς και ανταποκρίνεται άμεσα σε ενέργειες με στόχο την υποστήριξη ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών