ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ελληνικό άρωμα και ήλιο μετέφερε στις Κάννες το Ούζο Πλωμαρίου

Η ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης έδωσε το στίγμα της με το Ούζο Πλωμαρίου στην έκθεση Tax Free World Association Exhibition & Conference (TFWA), που πραγματοποιήθηκε στις Κάννες.

25.10.2022
Ελληνικό άρωμα και ήλιο μετέφερε στις Κάννες το Ούζο Πλωμαρίου

Η αποσταγματοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης για 4η φορά έδωσε το παρόν στον μεγαλύτερο θεσμό για τον παγκόσμιο κλάδο αφορολόγητων ειδών, που απευθύνεται σε επαγγελματίες του Travel/Retail, την έκθεση Tax Free World Association Exhibition & Conference(TFWA). Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στις Κάννες και συγκεκριμένα στο Palais des Festivals από τις 2 έως τις 6 Οκτωβρίου

Η έκθεση γνώρισε φέτος μεγάλη επιτυχία καθώς φιλοξένησε περίπου 6.000 εκπροσώπους και επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα που διατίθενται σε καταστήματα αφορολόγητων ειδών παγκοσμίως. Το κεντρικό θέμα της έκθεσης ήταν η «προσαρμογή σε έναν νέο κόσμο» του λιανικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένων εργαστηρίων και παρουσιάσεων για νέες τάσεις όπως η ψηφιοποίηση, το metaverse, το ηλεκτρονικό εμπόριο, οι offline και οι online υπηρεσίες.

Η παρουσία του Ούζου Πλωμαρίου, που έδωσε ελληνικό χρώμα στην έκθεση, αποτελεί συνέχεια της αναγνώρισης του, ως ένα διεθνούς φήμης απόσταγμα με παρουσία σε σημαντικά καταστήματα αφορολόγητων ειδών στο εξωτερικό (Ισραήλ, Τουρκία, Ντουμπάι, Κύπρο, Ιράκ, Ισλανδία στη Φινλανδία κ.α). Στο πλαίσιο της έκθεσης εκπρόσωποι του Ούζου Πλωμαρίου πραγματοποιήσαν 75 συναντήσεις με υφιστάμενους και νέους πελάτες, που θα συμβάλουν στο όραμα της εταιρείας να γίνει γνωστό το Ούζο Πλωμαρίου σε κάθε γωνιάς της γης ταξιδεύοντας την ελληνική κουλτούρα και την πολιτιστική μας κληρονομιά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στον χώρο Bay Village, το εθνικό χαρακτηριστικό απόσταγμα υποδέχτηκε τους επισκέπτες της έκθεσης μεταφέροντας τους νοητά στην Ελλάδα, με εικόνες γεμάτες ήλιο και θάλασσα, γύρω από το concept της υποστήριξης των ελληνικών παραδοσιακών καϊκιών. Κεντρικό θέμα του stand ήταν η νέα συλλεκτική φιάλη 2022 του Ούζου Πλωμαρίου που δημιουργήθηκε, με σκοπό να τιμήσει την ελληνική παράδοση και ναυτική κουλτούρα, και στοχεύει στη διατήρηση και διάδοση της τόσο βαθιάς παράδοσης της ναυτοσύνης και των τεχνών που περικλείει. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τη συλλεκτική φιάλη όπου οι πινελιές και τα χρώματα των ξύλινων παραδοσιακών καϊκιών παντρεύονται με το εθνικό μας απόσταγμα. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός όπου 5 τυχεροί κέρδισαν τη Συλλεκτική Φιάλη.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών