ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ευβιότοποι – Πρότυπα Βιολογικά Αγροκτήματα

Ξένη δημοσίευση

06.05.2019| Updated: 25.06.2021
Ευβιότοποι – Πρότυπα Βιολογικά Αγροκτήματα

Για τα καλοκαιρινά barbeque με φίλους επιλέξτε ελληνικό βιολογικό κρέας Ευβιότοποι.

Η ιστορία των Ευβιότοπων ξεκινά πριν μερικά χρόνια με τη δημιουργία μιας φάρμας 120 στρεμμάτων στην Κήρινθο της Βόρειας Εύβοιας. Η φάρμα φιλοξενεί κοτόπουλα, αιγοπρόβατα, γουρουνόπουλα και μοσχάρια και εκπληρώνει το όραμα του Μηνά Χάλαρη, ιδρυτή της εταιρίας Ευβιότοποι, να δημιουργήσει ένα αγρόκτημα που λειτουργεί σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής κτηνοτροφίας.

Η βιολογική κτηνοτροφία είναι η προϋπόθεση για την παραγωγή κρέατος υψηλής διατροφικής αξίας. Στη φάρμα των Ευβιότοπων τα ζώα εκτρέφονται με ήπιες μεθόδους και αμέριστη προσωπική φροντίδα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ποιότητα της διατροφής τους.

Οι Ευβιότοποι φροντίζουν κάθε στάδιο της παραγωγής βιολογικού κρέατος, από την εκτροφή των ζώων στη φάρμα και την τυποποίηση μέχρι τη στιγμή που το κρέας θα φτάσει συσκευασμένο στα χέρια του καταναλωτή. Έτσι φέρνουμε στο τραπέζι σας υγιεινό, νόστιμο κρέας σας εγγυόμαστε ότι τρώτε σωστά και υπεύθυνα.

Οι επιλογές είναι πολλές και σίγουρα θα καλύψουν και τον πιο απαιτητικό κρεατοφάγο! Για τα καλοκαρινά barbeque σάς προτείνουμε να δοκιμάσετε: σουβλάκια από κοτόπουλο, χοιρινό ή αρνί, παϊδάκια κοτόπουλου, κοντοσούβλι, λουκάνικα, πανσέτα, μπιφτέκια από ανάμεικτο κιμά, γύρο χοιρινό και πολλές ακόμη λαχταριστές συνταγές, έτοιμες για ψήσιμο, που ετοιμάσαμε για εσάς. Επισκεφθείτε το site ή τα καταστήματά μας και ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες προτάσεις!


Καταστήματα: Αγγελοπούλου 4, 11525 Νέο Ψυχικό | Λ. Κηφισίας 359, 14564 Νέα Ερυθραία Eshop: www.eviotopoi.gr. Τηλεφωνικές παραγγελίες: 210 6777 173

Τα προϊόντα ευβιότοποι θα τα βρείτε επίσης σε επιλεγμένα delicatessen, όπως το κατάστημα Γαστρονόμος (Avenue Mall) & το Nora’s deli (Κολωνάκι), στο e-fresh.gr & το Θανόπουλο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών