ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ευβιότοποι – Πρότυπα Βιολογικά Αγροκτήματα

Ξένη Δημοσίευση

14.11.2019| Updated: 25.06.2021
Ευβιότοποι – Πρότυπα Βιολογικά Αγροκτήματα

Για τη σωστή διατροφή των παιδιών επιλέξτε ελληνικό βιολογικό κρέας Ευβιότοποι.

Η βιολογική κτηνοτροφία είναι η προϋπόθεση για την παραγωγή κρέατος υψηλής διατροφικής αξίας. Στις φάρμες των Ευβιότοπων τα ζώα εκτρέφονται με ήπιες μεθόδους και αμέριστη προσωπική φροντίδα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ποιότητα της διατροφής τους. Tα ζώα ταΐζονται με υψηλής ποιότητας βιολογικές τροφές, απαλλαγμένες από ορμόνες, συντηρητικά και αντιβιοτικά.

Εξίσου σημαντική είναι και η άνετη στέγαση, η δυνατότητα να ικανοποιούν τα ζώα καθημερινά την ανάγκη τους για κίνηση. Έτσι μεγαλώνουν με φυσιολογικούς ρυθμούς, πολύ πιο αργούς από ό,τι συνηθίζεται. Ακολουθώντας αυτές τις πρακτικές, οι Ευβιότοποι μπορούν να εγγυηθούν, ότι το κρέας αποκτά εξαιρετική γεύση και διατηρεί όλα τα θρεπτικά του συστατικά.

Ταυτόχρονα, η παρουσία σε κάθε στάδιο της παραγωγής -από την εκτροφή των ζώων στις φάρμες και την τυποποίηση μέχρι τη στιγμή που το κρέας θα φτάσει στα χέρια του καταναλωτή- εξασφαλίζει πλήρη ιχνηλασιμότητα. Πάνω στη συσκευασία μπορεί κανείς να δει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στο συγκεκριμένο κομμάτι κρέατος που αγόρασε (όλους τους κωδικούς προέλευσης και εκτροφής, την ημερομηνία σφαγής, τυποποίησης κ.λπ.).

Για τη διατροφή των παιδιών μπορείτε να επιλέξετε όχι μόνο υγειινές αλλά και νόστιμες και πρακτικές λύσεις, όπως μπιφτέκια μοσχαρίσια ή μπιφτέκια κοτόπουλου έτοιμα για ψήσιμο, σουβλάκια, παναρισμένο κοτόπουλο, μοσχάρι κοκκινιστό κατσαρόλας κ.ά. Δοκιμάστε επίσης και τα βιολογικά αλλαντικά Ευβιότοποι για υγειινά και λαχταριστά σάντουιτς! Το κρέας των Ευβιότοπων μπορεί κανείς να το προμηθετεί μέσω των δύο καταστημάτων, στο Ψυχικό και τη Νέα Ερυθραία ή εναλλακτικά μέσω τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Το προσωπικό της εταιρίας είναι στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρει τις συμβουλές του σχετικά με την επιλογή ή το μαγείρεμα του κρέατος. Ό,τι και αν προτιμήσετε, εμείς σας εγγυόμαστε ότι τρώτε σωστά και υπεύθυνα… Γιατί σε κάθε στάδιο της παραγωγής διαλέγουμε το «σωστό» αντί για το «εύκολο», την «επιμονή» και την «υπομονή» αντί της «ταχύτητας».

Καταστήματα: Αγγελοπούλου 4, 11525 Αθήνα (Νέο Ψυχικό) | Λ. Κηφισίας 359, 14564 Νέα Ερυθραία

Site: www.eviotopoi.gr | Τηλεφωνικές παραγγελίες: 210 6777 173

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών