ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Fine Drinking στην έκθεση κρασιού και αποσταγμάτων Cellier Wine Fair

Ξένη δημοσίευση

01.10.2018| Updated: 25.06.2021
Fine Drinking στην έκθεση κρασιού και αποσταγμάτων Cellier Wine Fair

To 13ο Cellier Wine Fair, η πιο ολοκληρωμένη έκθεση κρασιού, αποσταγμάτων και όχι μόνο, που διοργανώνουν κάθε χρόνο τα Cellier, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Hilton.

Όπως κάθε χρόνο, οι διοργανωτές έχουν συγκεντρώσει τους κορυφαίους παραγωγούς του κόσμου κάτω από την ίδια στέγη, προσφέροντας στους επισκέπτες την απόλυτη εμπειρία του Fine Drinking.

Φέτος, η εκδήλωση θα έχει και άρωμα γιορτής, καθώς τα Cellier κλείνουν 80 χρόνια επιτυχημένης και δημιουργικής πορείας στην αγορά του κρασιού και των αποσταγμάτων και έχουν εξασφαλίσει για τους επισκέπτες της έκθεσης σπάνιες φιάλες, επιλεγμένα αποστάγματα, πρωτότυπα cocktails, vegan και βιοδυναμικής καλλιέργειας κρασιά, προϊόντα delicatessen και πολλά ακόμα.

Για μία ακόμη φορά, οι κορυφαίοι Έλληνες παραγωγοί θα δώσουν δυναμικό παρόν, παρουσιάζοντας τα καλύτερα προϊόντα τους, νέες ετικέτες αλλά και κλασικές που τους έχουν καθιερώσει στις υψηλές θέσεις της αγοράς του οίνου τόσο εντός της χώρας όσο και διεθνώς, με την πλούσια εξαγωγική τους δραστηριότητα.

Αλλά και από τη διεθνή αγορά, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν σημαντικά ονόματα. Οι εκπρόσωποι του οινοποιείου Torres, που ανακηρύχθηκε για πέμπτη χρονιά ως το πιο αναγνωρίσιμο στον κόσμο, με παρουσία σε περισσότερες από 140 χώρες, θα διαθέσουν προς δοκιμή τις καλύτερες ετικέτες τους.

Ακόμη, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τα εντυπωσιακά κρασιά του μεγάλου Ιταλού παραγωγού Antinori, με ιστορία άνω των 180 ετών, ο οποίος θεωρείται ηγέτης της ιταλικής οινικής κουλτούρας, συνδυάζοντας την παράδοση με την καινοτομία.

Παράλληλα, θα μάθουν για την οικογένεια Zonin, με τα εννέα οινοποιεία στις επτά ποιοτικότερες και καλύτερες ονομασίες προέλευσης της Ιταλίας, το θρύλο της βιοδυναμικής καλλιέργειας της Νότιας Γαλλίας, Gerard Bertrand, ενώ θα γνωρίσουν από κοντά τον Jacopo Poli, τον παραγωγό της πιο φημισμένης grappa της Ιταλίας.

Το 13ο Cellier Wine Fair αποτελεί τη μοναδική ευκαιρία για αυτούς που επιθυμούν να συζητήσουν με τους καλύτερους παγκοσμίως παραγωγούς και να τους θέσουν τις απορίες τους.

Με ένα συλλεκτικό ποτήρι γευσιγνωσίας και έναν έντυπο, πολυτελή οδηγό που περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα των συμμετεχόντων ανά χείρας, περιηγηθείτε υπό τους ήχους της μουσικής, σε 1.200 τετραγωνικά μέτρα, ανακαλύπτοντας και δοκιμάζοντας, τα κρασιά, τα αποστάγματα και τα delicatessen που επιθυμείτε.

Απολαύστε τη γευστική αρμονία, αφεθείτε στα μεθυστικά αρώματα, ζήστε τη μαγευτική εμπειρία που προσφέρουν τα Cellier.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας στην προνομιακή τιμή των 5 ευρώ, στο www.cellier.gr ή να το αγοράσετε την ίδια μέρα από τα ταμεία της έκθεσης με 7 ευρώ.

Το 13ο Cellier Wine Fair θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14/10 από τις 11:00 έως τις 20:00 στο Hilton Athens, αίθουσα Τερψιχόρη.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT