ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

«Five Senses» Art “Kouzina”

Κατά την επίσκεψή σας στη Ρόδο, το νησί του Ήλιου, αφήστε και τις πέντε αισθήσεις σας να αγκαλιάσουν τη νέα έννοια του "Art Gastronomy" και αφεθείτε σε ένα ταξίδι ανακάλυψης συναρπαστικών γεύσεων.

05.09.2017| Updated: 25.06.2021
«Five Senses» Art “Kouzina”

Κατά την επίσκεψή σας στη Ρόδο, το νησί του Ήλιου, αφήστε και τις πέντε αισθήσεις σας να αγκαλιάσουν τη νέα έννοια του “Art Gastronomy” και αφεθείτε σε ένα ταξίδι ανακάλυψης συναρπαστικών γεύσεων.

Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό εμπνευσμένο από την πανοραμική θέα στον κόλπο των Βληχών και τα αστέρια που τρεμοσβήνουν πάνω απ’ τη Λίνδο, απολαύστε μια αξέχαστη γευστική εμπειρία, εγγυημένη από τη δημιουργική κουζίνα σε συνδυασμό με την απαράμιλλη εξυπηρέτηση.

Ανακαλύψτε καλά διατηρημένα γαστρονομικά μυστικά από όλες τις γωνιές της Ελλάδας και της Μεσογείου και δοκιμάστε απ’ το φαγητό που επαναπροσδιορίζει την έννοια της «αμβροσίας», συνδυάζοντάς τη τέλεια με το “νέκταρ” από την εκτεταμένη λίστα των κρασιών, πολλά απ’ τα οποία μπορεί κανείς να απολαύσει και σε ποτήρι.

Ο νεαρός Ροδίτης σεφ Μανόλης Πλατέλλας έχει δώσει τις εξετάσεις του, καταφέρνοντας στα χρόνια παρουσίας του στο “LINDOS BLU, Luxury Hotel & Suites” να συμβάλει τα μέγιστα σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα που φέρνει το ξενοδοχείο, κάθε χρόνο από την ημέρα της λειτουργίας του, στην κορυφή όχι μόνο του Ελληνικού αλλά και του παγκόσμιου ανταγωνισμού. Φέτος, πλαισιωμένος από μια ομάδα εξαιρετικά ταλαντούχων μαγείρων, χρησιμοποιώντας μόνο τα πολύ καλύτερα τοπικά προϊόντα και παρουσιάζοντας τις συνταγές του με εντυπωσιακό καλλιτεχνικό τρόπο, δημιούργησε ένα μενού που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών