ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Φυστικοβούτυρο Αφοί Χαΐτογλου: Η πιο… «φυστική» απόλαυση έχει ελληνικό επώνυμο!

Αθήνα, 22 Ιουνίου 2017 – Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ για περισσότερα από 90 χρόνια παράγει ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Με την κυκλοφορία του Φυστικοβούτυρου …

04.07.2017| Updated: 25.06.2021
Φυστικοβούτυρο Αφοί Χαΐτογλου:  Η πιο… «φυστική» απόλαυση  έχει ελληνικό επώνυμο!

Αθήνα, 22 Ιουνίου 2017 – Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ για περισσότερα από 90 χρόνια παράγει ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Με την κυκλοφορία του Φυστικοβούτυρου Αφοί Χαΐτογλου, φέρνει κοντά μας ένα ακόμη προϊόν που διακρίνεται τόσο για την απολαυστική του γεύση, όσο και για τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό.

Διαθέσιμο σε δύο τύπους, απαλό και crunchy, το ελληνικό Φυστικοβούτυρο Αφοί Χαΐτογλου παρασκευάζεται αποκλειστικά από πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών. Για κάθε βάζο προϊόντος χρειάζονται περισσότερα από 300 φυστίκια που επιλέγονται με τη μεγαλύτερη φροντίδα και καβουρδίζονται με μεράκι, ώστε να αποκτήσουν γεμάτη γεύση και απολαυστικό άρωμα. Στην τελική φάση, αλέθονται και συσκευάζονται προσεκτικά, δημιουργώντας ένα τέλειο γευστικά προϊόν!

Απαλό -με πλήρως αλεσμένα φυστίκια- ή crunchy -με θρυμματισμένα φυστίκια- το Φυστικοβούτυρο Αφοί Χαΐτογλου διεκδικεί επάξια τη δική του θέση στην καθημερινή μας απόλαυση! Ταυτόχρονα, έχοντας υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες όπως η Β3 (νιασίνη), η Β6 και η βιταμίνη Ε, σε μαγνήσιο και φυτικές ίνες, εξασφαλίζει πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό. H καθημερινή κατανάλωσή του, στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής, προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια, συμβάλλει στη μυϊκή λειτουργία, ενισχύει τη μνήμη και τη φυσιολογική λειτουργία του μεταβολισμού*.

Το Φυστικοβούτυρο Αφοί Χαΐτογλου μπορεί να αξιοποιηθεί γευστικά με πολλούς τρόπους και σε αμέτρητους συνδυασμούς. Απολαύστε το σκέτο με το κουτάλι, σε sandwich με μαρμελάδα, ως ντιπ για τα λαχανικά και τα φρούτα σας ή ως συστατικό σε ξεχωριστές γλυκές και αλμυρές δημιουργίες!

* Ισχυρισμοί σύμφωνα με την European Food Safety Authority βάσει της θρεπτικής σύστασης του φυστικοβούτυρου.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών