ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

GΑΙΑ Wines: Ανανεωμένη εμφάνιση για μια μοναδική οικογένεια κρασιών

Οι ετικέτες κρασιών της GΑΙΑ Wines αποκτούν ενιαία και ανανεωμένη εικόνα.

30.12.2020| Updated: 25.06.2021
GΑΙΑ Wines: Ανανεωμένη εμφάνιση για μια μοναδική οικογένεια κρασιών

Οι ετικέτες κρασιών της GΑΙΑ Wines αποκτούν ενιαία και ανανεωμένη εικόνα. 

Λίγο πριν τη νέα χρονιά, οι ετικέτες της GAIA Wines ανανεώνουν και την εμφάνισή τους και μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά: γίνονται μοντέρνες και αφαιρετικές με σκοπό να είναι και άμεσα αναγνωρίσιμες.

Κοινό χαρακτηριστικό τους, η κυρίαρχη παρουσία ενός συμβόλου που ενοποιεί την οικογένεια των κρασιών και υπογραμμίζει την την καταγωγή τους. Πρόκειται για τον αμμωνίτη, στοιχείο του λογοτύπου της GAIA Wines, ο οποίος αποκτά κεντρική θέση, σε άμεση συνάρτηση και σχέση με την επωνυμία κάθε κρασιού.

Απελευθερωμένος και αυτόνομος από άλλα σχεδιαστικά και διακοσμητικά μοτίβα, με τεχνοτροπίες μεταλλοτυπίας και ανάγλυφη αποτύπωση, προσφέρει εύκολη και άμεση αναγνωρισιμότητα ενώ αναδεικνύει με αρμονία και κομψότητα το ύφος, την εμπειρία και την ιστορία της GAIA Wines.

Άλλωστε, αυτό είναι το σύμβολο που επέλεξαν, το 1994, οι δυο ιδιοκτήτες, ο Λέων Καράτσαλος και ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, για να σηματοδοτήσει την κοινή τους πορεία στην τέχνη της οινοποίησης. Μια πορεία 26 ετών, με αφετηρία την παραγωγή ξεχωριστών οινικών δημιουργιών και προορισμό την αποδοχή και την αναγνώριςή τους εντός και εκτός των συνόρων της χώρας μας.

Αναζητήστε τις ετικέτες της GAIA Wines με τον αμμωνίτη στα σημεία πώλησης και απολαύστε αγαπημένα και βραβευμένα κρασιά όπως το ΚΤΗΜΑ ΓΑΙΑΣ, ο Θαλασσίτης, το Αγιωργίτικο της ΓΑΙΑΣ, το Ασύρτικο της ΓΑΙΑΣ Wild Ferment, το ΓΑΙΑ S, το Nυχτέρι της ΓΑΙΑΣ, το Μοσχοφίλερο της ΓΑΙΑΣ Wild Ferment, το Vinsanto της ΓΑΙΑΣ, το 4-6h, το 14-18h, ο Aνατολικός, η σειρά Monograph και ο Ρητινίτης Νοbilis.

Στην υγεία!

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών