ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Game of Cones από τα Ben & Jerry’s

Με ένα διαδραστικό παιχνίδι αποκαλύπτουν φέτος τα Ben&Jerry’s, όλες τις λεπτομέρειες για την καθιερωμένη Ημέρα Δωρεάν Παγωτού.

21.03.2017| Updated: 25.06.2021
Game of Cones από τα Ben & Jerry’s

Με ένα διαδραστικό παιχνίδι αποκαλύπτουν φέτος τα Ben&Jerry’s, όλες τις λεπτομέρειες για την καθιερωμένη Ημέρα Δωρεάν Παγωτού.

Το Game of Cones είναι διαθέσιμο στο Instagram των Ben & Jerry’s και καλεί τους fans του λαχταριστού παγωτού να ανακαλύψουν «που» και «πότε» θα απολαύσουν τις αγαπημένες τους Ben & Jerry’s γεύσεις. Η διαδικασία είναι απλή: οι χρήστες βρίσκουν το κρυμμένο χωνάκι Ben & Jerry’s σε κάθε φωτογραφία και πατώντας το οδηγούνται αυτόματα στο επόμενο στοιχείο που αποκαλύπτει την ημερομηνία και τις τοποθεσίες που θα πραγματοποιηθεί η Ημέρα Δωρεάν Παγωτού. Όλοι όσοι ολοκληρώσουν το παιχνίδι, έχουν και την ευκαιρία να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν μοναδικά Ben & Jerry’s δώρα. Το Game of Cones, θα «τρέχει» μέχρι την Τετάρτη 22 Μαρτίου όπου και θα ολοκληρωθούν οι συμμετοχές του διαγωνισμού. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην σελίδα των Ben & Jerry’s στο Facebook.

Λίγα λόγια για την Ημέρα Δωρεάν Παγωτού

Όλα ξεκίνησαν σε μια τάξη του γυμνασίου, όταν 2 συμμαθητές ανακάλυψαν ένα κοινό τους πάθος: το καλό φαγητό. Μερικά χρόνια αργότερα, το 1978, έχοντας παρακολουθήσει μαθήματα παρασκευής παγωτού δι’ αλληλογραφίας, τα δύο αγόρια μετέτρεψαν ένα εγκαταλελειμμένο βενζινάδικο στο Burlington του Vermont των Η.Π.Α σε βιοτεχνία παρασκευής παγωτού και ξεκίνησαν να παρασκευάζουν παγωτό εξ’ ολοκλήρου από αγνά υλικά εξαιρετικής ποιότητας, με άφθονο γάλα.

Χρησιμοποίησαν πλούσια κρέμα γάλακτος, μεγάλα κομμάτια σοκολάτας, ξηρών καρπών, φρούτων και μπισκότων, σιρόπια σε διάφορες γεύσεις. Ο κόσμος άρχισε να σχηματίζει ουρές για να γευτεί το παγωτό τους και έτσι ένα χρόνο μετά, ευχαριστημένοι που πήγαινε καλά η επιχείρησή τους, το γιόρτασαν με ένα πρωτότυπο τρόπο κερνώντας τους πιστούς πελάτες τους δωρεάν παγωτό. Αυτή η κίνηση έγινε θεσμός από το 1979 και το Free Cone Day (Hμέρα Δωρεάν Παγωτού) είναι ο τρόπος που επέλεξαν τα Βen & Jerry’s για να λένε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους θαυμαστές τους. Γιορτάζεται κάθε χρόνο την ίδια μέρα σε όλο τον κόσμο.

Για να μαθαίνετε τα πιο παγωτένια νέα πρώτοι, επισκεφτείτε το site www.ben-jerry.gr, τη σελίδα Βen & Jerry’s στο Facebook: facebook.com/BenAndJerrys.gr, στο Ιnstagram: instagram.com/benandjerrysgr και στο Τwitter: twitter.com/benandjerrysGR

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών