ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Gastronomia in Riviera Olympia

Το αριστοκρατικό εστιατόριο του Corfu Imperial «Aristos» της Grecotel σας περιμένει στις 27 Ιουνίου 2017 για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

27.06.2017| Updated: 25.06.2021
Gastronomia in Riviera Olympia

Υψηλή γαστρονομία σε περιβάλλον μοναδικής αισθητικής είναι η μυστική συνταγή των εστιατορίων του κοσμοπολίτικου Corfu Imperial της Grecotel. Το νέο, ευρηματικό μενού του βραβευμένου με αστέρι Michelin Ιταλού chef, Matteo Temperini, για τον «Αρίστο», τα θαλασσινά και η συγκλονιστική θέα του «Yali Waterfront Restaurant», το εκλεπτυσμένο σούσι και τα μοναδικής ποιότητας κρεατικά σχάρας του Steak & Sushi Restaurant, εγγυώνται μια… imperial γαστρονομική εμπειρία!

Αστεράτες γεύσεις από Αμάλφι!

Το αριστοκρατικό εστιατόριο του Corfu Imperial «Aristos» της Grecotel σας περιμένει στις 27 Ιουνίου 2017 για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Ο Matteo Temperini, executive chef του βραβευμένου με αστέρι Michelin, θα παρουσιάσει τη μοναδική τεχνική του σε ένα μενού εμπνευσμένο από τις γεύσεις και τα αρώματα της ιδιαίτερης πατρίδας του, το ονειρικό Αμάλφι στη Νότιο Ιταλία!

Ο Ιταλός chef, ο οποίος υπογράφει τα τελευταία τρία χρόνια το μενού του «Αρίστου», θα δημιουργήσει τα περίφημα πιάτα του, όπως πάντα με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες από τη Μεσόγειο: φρέσκα θαλασσινά και λαχανικά, αρωματικά μυρωδικά και παρθένο ελαιόλαδο.

Αυτό που κάνει τον Matteo Temperini μοναδικό, είναι ότι δίνει μια νέα διάσταση στην παραδοσιακή, τοπική κουζίνα της Ιταλίας. Μέσα από διακριτικές κοσμοπολίτικες πινελιές έχει δημιουργήσει μια φρέσκια και αυθεντική κουζίνα, εξίσου γευστική αλλά πιο ελαφριά, που δικαίως τον έχει κατατάξει ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς γαστρονομίας.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών