ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Γεύσεις που φουσκώνουν από επιτυχία με ΓΙΩΤΗΣ

Ξένη δημοσίευση

11.10.2018| Updated: 25.06.2021
Γεύσεις που φουσκώνουν από επιτυχία με ΓΙΩΤΗΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που προσφέρεται για καινούργια ξεκινήματα, καινούργιες ιδέες, καινούργιες «μαγειρικές» εμπειρίες. Δίπλα μας πάντα είναι η ΓΙΩΤΗΣ, που με την μεγάλη ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων της, μας βοηθάει να έχουμε σίγουρη επιτυχία και σίγουρη οικονομία σε ό,τι κι αν ετοιμάσουμε.

Μπαίνοντας στο www.sintages-jotis.gr, μπορούμε να έχουμε κάθε μέρα μια καινούργια ιδέα για να δημιουργούμε υπέροχες, σπιτικές γεύσεις, για εμάς και τους αγαπημένους μας. Θέλετε μερικά παραδείγματα; Κέικ, κουλουράκια και τάρτες, γλυκές και αλμυρές, για τα παιδιά στο σχολείο, καθώς και για το δικό μας μίνι γεύμα στη δουλειά. Λαχταριστά σουφλέ για το βραδινό τραπέζι και νόστιμα γλυκά για να τα απολαύσουμε μετά το δείπνο με τους φίλους. Όλα αυτά με την εγγύηση των προϊόντων της ΓΙΩΤΗΣ –όπως Φαρίνα, Κουβερτούρα, Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις και Μπέικιν Πάουντερ, Μαγιά, Άνθος Αραβοσίτου, Κρέμες Ζαχαροπλαστικής, Garni, Crème. Όσο για τις αλμυρές δημιουργίες η Μπεσαμέλ και ο Πουρέ Πατάτας εξασφαλίζουν ποιότητα και γευστική υπεροχή σε ότι κι αν ετοιμάσετε καθημερινά με σίγουρη επιτυχία και σίγουρη οικονομία.

Προσθέστε, λοιπόν, το www.sintages-jotis.gr στις αγαπημένες σας ηλεκτρονικές διευθύνσεις και γεμίστε την κάθε μέρα σας με γεύσεις που φουσκώνουν από επιτυχία!

Για περισσότερες πληροφορίες και συνταγές:

www.sintages-jotis.gr
www.jotis.gr
www.facebook.com/jotis.gr
www.instagram.com/jotis

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών