ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Γεύση επιτυχίας για την ΟΛΥΜΠΟΣ στην Anuga!

Όπως κάθε χρόνο, η ΟΛΥΜΠΟΣ συμμετείχε και φέτος στην έκθεση Anuga, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον κλάδο τροφίμων και ποτών παγκοσμίως.

19.10.2017| Updated: 25.06.2021
Γεύση επιτυχίας για την ΟΛΥΜΠΟΣ στην Anuga!

Όπως κάθε χρόνο, η ΟΛΥΜΠΟΣ συμμετείχε και φέτος στην έκθεση Anuga, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον κλάδο τροφίμων και ποτών παγκοσμίως, που πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας από τις 07 έως τις 11 Οκτωβρίου. Η έκθεση έληξε με ρεκόρ περισσότερων από 7.400 εκθετών από 107 χώρες και περίπου 165.000 επισκέπτες από 198 χώρες, επιβεβαιώνοντας σαφώς τη θέση της ως η κορυφαία διεθνής εμπορική έκθεση.

Στο περίπτερο της ΟΛΥΜΠΟΣ, οι επισκέπτες και οι υποψήφιοι πελάτες από όλο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις από την ευρεία γκάμα προϊόντων ΟΛΥΜΠΟΣ. Η αυθεντική φέτα και το αυθεντικό ελληνικό γιαούρτι ήταν εκείνα που ξεχώρισαν, ενώ τα νέα προϊόντα όπως τα κεφίρ με το κουτάλι και οι 100% φυσικοί χυμοί από ελληνικά φρέσκα φρούτα κέρδισαν την προσοχή λόγω της ιδιαίτερης, φρέσκιας και μοναδικής γεύσης τους. Τελευταία, αλλά εξίσου σημαντική, η νέα σειρά ροφημάτων αμυγδάλου αποκλειστικά από ελληνικά αμύγδαλα, η οποία παρουσιάστηκε στην έκθεση προσελκύοντας το ενδιαφέρον της πλειοψηφίας των επισκεπτών.

Η παρουσία της ΟΛΥΜΠΟΣ σε αυτό το σπουδαίο γεγονός είναι ένα σημαντικό κομμάτι της στρατηγικής για την ανάπτυξη. Η ΟΛΥΜΠΟΣ, εμπλουτίζοντας το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της και ανταποκρινόμενη σε οποιαδήποτε διατροφική ανάγκη, κατάφερε να επιτύχει σημαντική και βιώσιμη ανάπτυξη στις διεθνείς αγορές, αυξάνοντας τις εξαγωγές της κατά 86% τα τελευταία τέσσερα χρόνια (αντιπροσωπεύοντας το 44% του κύκλου εργασιών του ομίλου), με περισσότερες από 39 χώρες παγκοσμίως να απολαμβάνουν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών