ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Γιατί η Kaiser δεν είναι απλά… μια μπύρα!

Ξένη δημοσίευση

28.05.2019| Updated: 25.06.2021
Γιατί η Kaiser δεν είναι απλά… μια μπύρα!

Στον αέρα βρίσκεται η νέα τηλεοπτική καμπάνια της Kaiser, η οποία αναδεικνύει τον premium χαρακτήρα και την εκλεκτή ποιότητα της κορυφαίας μπύρας Pilsner.

Η νέα καμπάνια της Kaiser, μέσα από μια κλασική κινηματογραφική σκηνή, υπενθυμίζει ότι όσοι ξέρουν από μπύρα, μπορούν να αναγνωρίζουν τη διαφορά ανάμεσα σε… μια Μπύρα και μια Kaiser.

Η ταινία, έχοντας ως πηγή έμπνευσης το χαρακτηριστικό motto της Kaiser, «Μπύρα ή Kaiser», εξελίσσεται σε ένα ιδιαίτερο bar, με παρόντες πολλούς γνώστες της μπύρας. Το bar επισκέπτεται ένας άντρας, ζητώντας να απολαύσει… μια μπύρα! Με την δήλωση αυτή, η ατμόσφαιρα αλλάζει αστραπιαία, με τον bartender και τους θαμώνες να ξαφνιάζονται και έκπληκτοι να περιμένουν τον κεντρικό ήρωα να αντιληφθεί το λάθος του που δεν επέλεξε μια Kaiser, γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε, η Kaiser δεν είναι απλά μια μπύρα! Ο πρωταγωνιστής, με τη βοήθεια των θαμώνων, το αντιλαμβάνεται και ζητά τελικά να απολαύσει την απόλυτη εμπειρία μίας Kaiser.

Η Kaiser, η Νο1 μπύρα Pilsner, ξεχωρίζει για τη μοναδική γεύση της αλλά και την κορυφαία ποιότητα της. Οι 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και 3 προσεκτικά επιλεγμένοι τύποι λυκίσκου που χρησιμοποιούνται για την ζύμωσή της, η αργή ωρίμανσή της, το βαθύ χρυσαφί χρώμα και ο πλούσιος αφρός της είναι οι λόγοι που καθιστούν την Kaiser, κάτι παραπάνω από μία μπύρα.

Όχι απλά… μια μπύρα, αλλά Kaiser!

Μπορείτε να απολαύσετε τη νέα τηλεοπτική καμπάνια εδώ!

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT