ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

«ΓΙΩΤΗΣ Ζαχαροπλάθουμε»: Η πιο γλυκιά πρωτοβουλία συνεχίζεται με νέες δράσεις, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις!

Η πρωτοβουλία «Ζαχαροπλάθουμε», το «γλυκό κίνημα» της εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ που αγαπήθηκε τόσο πολύ από τους καταναλωτές, συνεχίζει και φέτος δυναμικά με νέες πρωτότυπες ιδέες ζαχαροπλαστικής, …

19.05.2017| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Η αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου «ζαχαροπλάθει» με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ
«ΓΙΩΤΗΣ Ζαχαροπλάθουμε»: Η πιο γλυκιά πρωτοβουλία συνεχίζεται με νέες δράσεις, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις!

Η πρωτοβουλία «Ζαχαροπλάθουμε», το «γλυκό κίνημα» της εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ που αγαπήθηκε τόσο πολύ από τους καταναλωτές, συνεχίζει και φέτος δυναμικά με νέες πρωτότυπες ιδέες ζαχαροπλαστικής, δράσεις, διαγωνισμούς, δώρα και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μέσα από το γλυκό αυτό «κίνημα» η ΓΙΩΤΗΣ εμπνέει τους καταναλωτές να «ζαχαροπλάθουν» και να δημιουργούν νόστιμες, σπιτικές συνταγές, με την αξιοποίηση απλών υλικών που υπάρχουν σε κάθε κουζίνα και σύμμαχο τα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ. Αυτά με λίγη φαντασία και κέφι, αρκούν για τη δημιουργία υπέροχων γλυκών, με σίγουρη επιτυχία και σίγουρη οικονομία! Ακόμη, μέσα από το «Ζαχαροπλάθουμε», οι καταναλωτές, έχουν τη δυνατότητα να μαθαίνουν τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής τέχνης από τους μετρ του είδους, να παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς με σημαντικά έπαθλα, και να κερδίζουν σημαντικές εκπτώσεις σε αγαπημένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ!

Από την εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ: o κ. Μ. Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής, ο κ. Θ. Ασημακόπουλος, Υπεύθυνος Πωλήσεων Β. Ελλάδος, η κα Ι. Καπαϊτζή Marketing Manager, ο κ. Γ. Καλλίθρακας, Διευθυντής Πωλήσεων και η κα Ο. Βαγιωνά, Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Social Media, με τη σεφ Ντίνα Νικολάου και την υπόλοιπη ομάδα «Ζαχαροπλάθουμε».

Το Πρόγραμμα Δράσεων «Ζαχαροπλάθουμε» της φετινής χρονιάς ξεκίνησε από τη συμπρωτεύουσα, όπου οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές γλυκές συνταγές της σεφ Ντίνας Νικολάου που «ζαχαρόπλασε» με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ, σε γνωστή αλυσίδα super market. Παράλληλα συμμετείχαν σε διαγωνισμούς με δώρα και κέρδισαν σημαντικές εκπτώσεις.

Για να ενημερώνεστε για τις γλυκές ιδέες «ζαχαροπλάθουμε», τις δράσεις και πολλές άλλες εκπλήξεις της ΓΙΩΤΗΣ μείνετε συντονισμένοι στο www.jotis-zacharoplathoume.gr.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών