ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

GLOBAL FOODS: Εστίαση στην Τελειότητα

Μας διακρίνει το πάθος μας για την μαγειρική, η συνεχής αναζήτηση και ο ενθουσιασμός μας για το καινούργιο, η αφοσίωση στην ποιότητα, η συνέπεια και αμεσότητα στην εξυπηρέτηση.

21.12.2023
GLOBAL FOODS: Εστίαση στην Τελειότητα

Στην Global Foods, εξειδικευόμαστε στην τροφοδοσία επιχειρήσεων μαζικής εστίασης και delicatessen, για περισσότερο από 10 χρόνια. Ακολουθούμε το όραμά μας, που δεν είναι άλλο από το να χτίζουμε σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας και να τους προσφέρουμε καθημερινά εξατομικευμένες λύσεις με συνέπεια και άμεση εξυπηρέτηση.

Η ποιότητα και η προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών είναι πάντα στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας, ώστε να σας διασφαλίζουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Ταξιδεύουμε από γωνιά σε γωνιά, με σκοπό να ανακαλύπτουμε την αυθεντικότητα και να βρίσκουμε παραγωγούς που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία με εμάς, σεβόμενοι την ποιότητα, την τεχνογνωσία, την παράδοση και το περιβάλλον. Έτσι, έχουμε εξασφαλίσει αποκλειστικές συνεργασίες με τους πιο διάσημους οίκους τροφίμων, καθώς και με πρότυπες παραδοσιακές μονάδες παραγωγής.

Για εμάς στην Global Foods, η καθημερινότητα δεν είναι απλά μια παροχή προϊόντων και υπηρεσιών∙ είναι η αδιάκοπη θέλησή μας να σας φέρνουμε όλες τις νέες τάσεις, καθώς και να σας προσφέρουμε ανανεωμένες και πρωτοποριακές ιδέες και λύσεις. Στόχος μας είναι να μετουσιώνουμε τις ιδέες σε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες, διοργανώνοντας γευσιγνωσίες και δοκιμές προϊόντων, τόσο στις εγκαταστάσεις μας, όσο και εκτός, σε χώρους των συνεργατών μας.

Καθιστώντας τη διασφάλιση ποιότητας βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας μας, έχουμε αποκτήσει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις προτύπων ασφαλείας και βελτιώνουμε διαρκώς τις δομές μας. Διαθέτοντας ειδικούς χώρους αποθήκευσης και ένα από τα πιο σύγχρονα οργανωμένα δίκτυα διανομής, διασφαλίζουμε την άμεση και ασφαλή παράδοση των προϊόντων μας πανελλαδικά.

Τέλος, ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής, η ψηφιακή τεχνολογία μπήκε στην καθημερινότητά μας και ήρθε για να μείνει. Μέσω της εφαρμογής μας, οι συνεργάτες μας πλέον μπορούν να ενημερώνονται για τα προϊόντα μας, αλλά και να καταχωρούν εύκολα και γρήγορα τις παραγγελίες τους.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών