ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Greek Fine Dining στο κέντρο της Ρόδου!

Το Elakati Kitchen Bar είναι ένας ιδίατερος χώρος με κάθε λεπτομέρεια προσεγμένη ώστε να δώσει μια μοναδική Ελληνική γαστρονομική εμπερία. Βρίσκεται στην καρδιά της Ρόδου, …

23.06.2017| Updated: 25.06.2021
Greek Fine Dining στο κέντρο της Ρόδου!

Το Elakati Kitchen Bar είναι ένας ιδίατερος χώρος με κάθε λεπτομέρεια προσεγμένη ώστε να δώσει μια μοναδική Ελληνική γαστρονομική εμπερία. Βρίσκεται στην καρδιά της Ρόδου, και ήρθε να μας εντυπωσιάσει!

Στο Elakati Kitchen Bar μπορείτε να ανακαλύψετε Ελληνικές γεύσεις εμπνευσμένες από την Ρόδο, σε μια μοντέρνα έκδοση με την υπογραφή του Chef Κίμωνα Λίγδα. Εκλεπτυσμένα πιάτα που συνδυάζονται αρμονικά με εκλεκτές ετικέτες κρασιών και εξαιρετικά signature cocktails, καθιστούν το δείπνο μια συναρπαστική εμπειρία!

Το Elakati Kitchen Bar ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο industrial και το rustic design (επιμελημένo από την εταιρεία MOSQ & Associates) με το στοιχείο του ξύλου να δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα που ενδείκνυται για κάθε στιγμή της ημέρας. Μια ιδανική πρόταση για δείπνο, καφέ, cocktails, αλλά και κλειστά parties. Ένα γαστρονομικό ταξίδι από γευστικούς συνδυασμούς σε ένα μοναδικά διασκοσμημένο χώρο με κάθε λεπτομέρεια προσεγμένη, που θα σας συναρπάσουν!


 

Elakati Kitchen Bar, Λοχ. Φανουράκη 29, Ρόδος
Για Κρατήσεις: Τ/22410-70688
Facebook page

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT