ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η BARILLA «έτρεξε» στο 11 ο Ioannina Lake Run!

Η Barilla, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών και σύμμαχος της υγιεινής & θρεπτικής διατροφής, βρέθηκε στα Ιωάννινα με αφορμή το 11 ο Ioannina Lake Run! Η …

20.09.2017| Updated: 25.06.2021
Η BARILLA «έτρεξε» στο 11 ο Ioannina Lake Run!

Η Barilla, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών και σύμμαχος της υγιεινής & θρεπτικής διατροφής, βρέθηκε στα Ιωάννινα με αφορμή το 11 ο Ioannina Lake Run! Η ομάδα της Barilla όχι μόνο έτρεξε αλλά και διοργάνωσε ένα μοναδικό Barilla Pasta Party, με πλήθος κόσμου να απολαμβάνει μοναδικές γεύσεις Barilla.

Το Barilla Pasta Party πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Μαβίλη των Ιωαννίνων και ο χώρος «πλημμύρισε» από τις υπέροχες μυρωδιές των 2.500 μερίδων ζυμαρικών, που είχαν ετοιμαστεί για τους δρομείς. Τα Barilla Spaghetti, η σειρά Ολικής Άλεσης αλλά και τα Barilla Χωρίς Γλουτένη, συνδυασμένα με τις αγαπημένες σάλτσες Barilla, έκλεψαν τις εντυπώσεις και επιβράβευσαν με τη γεύση τους τους συμμετέχοντες μία μέρα πριν τον αγώνα, σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού.

H θρεπτική αξία των ζυμαρικών Barilla αλλά και η απαραίτητη ενέργεια που προσφέρουν στους αθλητές. τα έχουν κατατάξει στη λίστα των απαραίτητων «συμμάχων» πριν από μεγάλους αγώνες ή ακόμα και τις δύσκολες προπονήσεις.

Η Barilla, πιστή στη φιλοσοφία της πως η διατροφή είναι ταυτόσημη με την ευεξία και την ευημερία, δε θα μπορούσε παρά να δώσει ηχηρό παρών σε μία διοργάνωση που προάγει την άθληση και, μάλιστα, σε ένα άκρως φυσικό τοπίο, στην πανέμορφη λίμνη των Ιωαννίνων.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών