ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η επανάσταση της τελειότητας

Χρειάστηκαν χρόνια ερευνών και αληθινού πάθους για να φέρει η Miele την επανάσταση στο ψήσιμο: Τον φούρνο Miele Dialog, με τεχνολογία Μ Chef, που... ανοίγει διάλογο με το φαγητό! Σε ποιον άλλο φούρνο θα ψήσουμε ψάρι μέσα σε πάγο, με τη συσκευή να αφήνει άθικτο τον πάγο σε όλη τη διάρκεια του ψησίματος, ενώ το ψάρι θα είναι τέλεια ψημένο;

07.01.2021| Updated: 25.06.2021
Η επανάσταση της τελειότητας

Χρειάστηκαν χρόνια ερευνών και αληθινού πάθους για να φέρει η Miele την επανάσταση στο ψήσιμο: Τον φούρνο Miele Dialog τεχνολογία Μ Chef, που… ανοίγει διάλογο με το φαγητό! Σε ποιον άλλο φούρνο θα ψήσουμε ψάρι μέσα σε πάγο, με τη συσκευή να αφήνει άθικτο τον πάγο σε όλη τη διάρκεια του ψησίματος, ενώ το ψάρι θα είναι τέλεια ψημένο;

Πώς θα μας φαινόταν αν ένας φούρνος διάβαζε το φαγητό που πρόκειται να ψήσει και ήξερε ακριβώς πώς να διαχειριστεί το κάθε τρόφιμο για τέλειο, επαγγελματικό αποτέλεσμα; Πώς θα μας φαινόταν ένας φούρνος που ψήνει ομοιόμορφα, ανάλογα με τον όγκο του φαγητού, από μέσα προς τα έξω και όχι όπως όλοι οι υπόλοιποι φούρνοι, από έξω προς τα μέσα;

Αυτά και όχι μόνο προσφέρει ο φούρνος Miele Dialog που κάνει αληθινό διάλογο με το φαγητό και αναγνωρίζει τις ανάγκες του στο ψήσιμο. Με το πάτημα ενός κουμπιού ετοιμάζουμε διαφορετικά τρόφιμα, αφού στον ίδιο θάλαμο ψήνουμε, θερμαίνουμε και αποψύχουμε, ενώ με τα αυτόματα προγράμματα «Gourmet Assistant» ψήνουμε τέλεια και ταυτόχρονα τρόφιμα, από διαφορετικά υλικά.

Αλλά και με τους χρόνους ψησίματος ο φούρνος Miele Dialog φέρνει την επανάσταση αφού ψήνει έως και σε 70% λιγότερο χρόνο, τόσο στις καθημερινές συνταγές, όσο και σε δύσκολα πιάτα, όπως για παράδειγμα ένα pulled pork.

Το κορυφαίο όμως χαρακτηριστικό του φούρνου Miele Dialog είναι η καινοτόμος λειτουργία M Chef που χρησιμοποιεί τη νέα μορφή ενέργειας,τις μονάδες Gourmet, με την οποία όχι μόνο ελέγχει πόση ενέργεια έχει απορροφήσει το φαγητό αλλά την προσαρμόζει αυτόματα καθ’ όλη τη διάρκεια του ψησίματος, για το τέλειο αποτέλεσμα.

Με την επιλογή Gourmet Profi οι έμπειροι στο μαγείρεμα έχουν δυνατότητα μαζί με την θερμοκρασία να επιλέξουν τις κατάλληλες μονάδες Gourmet για το φαγητό που ετοιμάζουν, ενώ η επιλογή Gourmet Assistant προτείνει στους αρχάριους όλες τις ιδανικές ρυθμίσεις για όποιο φαγητό θέλουν να ψήσουν: θερμοκρασία, ένταση, μονάδες Gourmet και ό,τι άλλο θα δώσει τέλειο, επαγγελματικό αποτέλεσμα!

Επιπλέον, με τα Αυτόματα Προγράμματα του φούρνου Miele Dialog μπορούμε να ετοιμάσουμε πάνω από 100 διαφορετικά πιάτα από το μενού M Chef, τέλεια, επαγγελματικά, αφάνταστα επιτυχημένα!

Ο φούρνος Miele Dialog εγκαινιάζει κυριολεκτικά μια νέα εποχή στο μαγείρεμα. Τώρα, τεχνικές που έμοιαζαν απίθανες και αδύνατες, γίνονται εύκολα και απόλυτα επιτυχημένα, με το πάτημα ενός κουμπιού. Ήρθε η εποχή που απολαμβάνουμε νέες μαγειρικές στιγμές και ανακαλύπτουμε νέους ορίζοντες στην κουζίνα. Παίρνουμε μέρος στην επανάσταση της τελειότητας!

 Δείτε περισσότερα για τον φούρνο Miele Dialog εδώ.

MIELE HELLAS, ΚΕΝΤΡΙΚΑ: Λεωφ. Μεσογείων 257, 154 51 Νέο Ψυχικό, Τηλ.: 210 67 94 444
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Βασιλίσσης Όλγας 194, 546 55 Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2311 297 599
www.miele.gr

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών