ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η GENKA1877 υποστήριξε την εκδήλωση «100 χρόνια από τη γέννηση της MARIA CALLAS και του PIERRE CARDIN»

Η GENKA1877, η ιστορική, οικογενειακή Ελληνική εμπορική εταιρία, που δραστηριοποιείται από το 1877, υποστήριξε τη φιλανθρωπική εκδήλωση «100 χρόνια από τη γέννηση της MARIA CALLAS και του PIERRE CARDIN» που διοργανώθηκε από το  Προξενείο της Ακτής Ελεφαντοστού στον εμβληματικό χώρο του Περιστυλίου του Ζαππείου Μεγάρου.

28.06.2023
Η GENKA1877 υποστήριξε την εκδήλωση «100 χρόνια από τη γέννηση της MARIA CALLAS και του PIERRE CARDIN»

Οι κάβες Cellier υποδέχθηκαν τους καλεσμένους προσφέροντας παγωμένο Limoneto Spritz, Zonin, ένα δροσιστικό αφρώδες κρασί αρωματισμένο με λικέρ Lemoncello, το οποίο μόλις έφτασε στην Ελλάδα αποκλειστικά από τη GENKA1877.

Ακολούθησε μια φαντασμαγορική επίδειξη μόδας όπου παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, 70 συλλεκτικά κουστούμια της Όπερας των Παρισίων, του φιλέλληνα σχεδιαστή Pierre Cardin, ενώ η βραδιά έκλεισε με ένα ρεσιτάλ με άριες της Μεγάλης Ντίβας MARIA CALLAS  από δύο καταξιωμένες mezzo soprano, τελειόφοιτες του Ιδρύματος Μαρία Κάλλας, Τζίνα Πούλου και Ειρήνη Καραγιάννη.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS καθώς και του ορφανοτροφείου ΕΛΛΑΣ στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Λίγα λόγια για τη GENKA1877

Η GENKA1877, η ιστορική, Ελληνική, οικογενειακή εμπορική εταιρία με δραστηριότητα από το 1877, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εισαγωγείς κρασιών, αποσταγμάτων και delicatessen, αφού αντιπροσωπεύει και διανέμει κατ’ αποκλειστικότητα τα πιο ισχυρά brands, των καλύτερων παραγωγών παγκοσμίως. Σπουδαίοι οίκοι όπως Baron Philippe de Rothschild, Marchesi Antinori, Miguel Torres, Penfolds και δεκάδες ακόμα, εκπροσωπούνται αποκλειστικά από τη GENKA1877.

Η GENKA1877 διαθέτει έξι καταστήματα λιανικής πώλησης, τα Cellier σε, Κηφισιά, Μαρούσι, Ψυχικό, Σύνταγμα, Συγγρού ΦΙΞ και Συγγρού ενώ σύντομα ανοίγει τις πόρτες του το 7ο κατάστημα της αλυσίδας στο Navarino Waterfront Agora. Ίδρυσε το πρώτο Wine Club στην Ελλάδα το 1989 και διοργανώνει την έκθεση – θεσμό, “Cellier Wine Fair”, εδώ και 15 χρόνια.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών