ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Μiele χορηγός στα γαστρονομικά βραβεία Gault & Millau 2020

Ο οδηγός γαστρονομίας Gault & Millau, εκδίδεται κάθε χρόνο και περιλαμβάνει εστιατόρια που πληρούν τα διεθνή κριτήρια γαστρονομίας, συνεχίζοντας το όραμα των ιδρυτών του Henri …

04.08.2020| Updated: 25.06.2021
Η Μiele χορηγός στα γαστρονομικά βραβεία Gault & Millau 2020

Ο οδηγός γαστρονομίας Gault & Millau, εκδίδεται κάθε χρόνο και περιλαμβάνει εστιατόρια που πληρούν τα διεθνή κριτήρια γαστρονομίας, συνεχίζοντας το όραμα των ιδρυτών του Henri Gault και Christian Millau, για έναν μοντέρνο & αξιόπιστο οδηγό αξιολόγησης εστιατορίων προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σήμερα.

Η Miele αποφάσισε να υποστηρίξει, ως χορηγός, το έργο του οδηγού γαστρονομίας Gault & Millau στην Ελλάδα, με σκοπό να συμβάλει στην υλοποίηση του στόχου του ήτοι την προώθηση του γαστρονομικού πολιτισμού της χώρας μας σε διεθνές επίπεδο και η ανάδειξή της στον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό.

Η ομάδα των πιστοποιημένων επιθεωρητών του θεσμού, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα του Gault & Millau, προχώρησε στην αξιολόγηση των χώρων εστίασης του Νομού Αττικής και της Κρήτης, με τους σεφ και τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στο σύνολό τους, να κατατάσσονται στο διεθνές δίκτυο του θεσμού, αναδεικνύοντας την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη.

 

*Στην φωτογραφία, ο Θάνος Κυριαζής, Γενικός Διευθυντής Miele Hellas, απονέμει το βραβείο: Directrice de salle de l’ année (Διευθύντριας σάλας της Χρονιάς) στην Χρύσα Δημητριάδου από το Tudor Hall. Μαζί τους ο Στέλιος Γρηγοριάδης, Πρόεδρος του Gault & Millau Hellas.

 

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών