ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Miele δημιουργεί για την Κιβωτό του Κόσμου

Γλυκό άρωμα μελιού πλυμμήρισε το Miele Experience Center της Αθήνας όταν η Miele Hellas υποδέχθηκε την γνωστή chef Ντίνα Νικολάου, τον ιδρυτή του έγκριτου γαστρονομικού οδηγού Gault & Millau, κ. Στυλιανό Γρηγοριάδη και τον βραβευμένο chef Pâtissier de l’année Σπύρο …

29.12.2020

Γλυκό άρωμα μελιού πλυμμήρισε το Miele Experience Center της Αθήνας όταν η Miele Hellas υποδέχθηκε την γνωστή chef Ντίνα Νικολάουτον ιδρυτή του έγκριτου γαστρονομικού οδηγού Gault & Millau, κ. Στυλιανό Γρηγοριάδη και τον βραβευμένο chef Pâtissier de l’année Σπύρο Πεδιαδιτάκη, Ζαχαροπλάστη της Χρονιάς – βραβεία Gault & Millau 2020.

Ο λόγος για αυτή τη «γλυκιά» συνύπαρξη: η δημιουργία 1000 μελομακάρονων, τα οποία προσφέρθηκαν στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, χαρίζοντάς τους χαρά και χαμόγελα. Σίγουρα, μια ημέρα που όλοι οι συμμετέχοντες θα θυμούνται!

Παρόμοιες δράσεις λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο από τη Miele Hellas, αλλά αυτή τη χρονιά η δράση είχε ξεχωριστή αξία! Σε μια περίοδο με ιδιαίτερες δυσκολίες, οι διακεκριμένοι σεφ συμπορεύτηκαν με την Miele για ένα κοινό σκοπό.

“When the world gets better, let’s just get better and better”.

Η Chef Ντίνα Νικολάου με τον κ. Στυλιανό Γρηγοριάδη, τον Γενικό Διευθυντή της Miele Hellas κ. Θάνο Κυριαζή, τον κ. Σπύρο Πεδιαδιτάκη και τη Φένια Κουφάκη, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Miele Hellas

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών