ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Purina® GOURMET™ παρουσιάζει δύο νέες εκλεκτές σειρές

Η Purina® GOURMET™ παρουσίασε τις δύο νέες εκλεκτές σειρές “H Καρδιά της Γεύσης” και “Nature’s Creations”, σε ένα διαδικτυακό γεύμα-έκπληξη με την επιμέλεια του Δημήτρη Σκαρμούτσου.

09.11.2020| Updated: 25.06.2021
Η Purina® GOURMET™ παρουσιάζει δύο νέες εκλεκτές σειρές

Για τις νέες σειρές προϊόντων της Purina® GOURMET™ GOLD “H Καρδιά της Γεύσης” & GOURMET™ “Nature’s Creations” πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή διαδικτυακή Γα(το)στρονομική Εμπειρία, με την υπογραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου στο μενού των καλεσμένων.

Με έμπνευση από την υψηλή γαστρονομική φιλοσοφία των νέων σειρών, ο σεφ δημιούργησε 2 signature πιάτα ειδικά για την εκδήλωση. Το ειδικά σχεδιασμένο μενού είχε τον στόχο να προσφέρει μια υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία, και την απόλαυση των προσεκτικά επιλεγμένων συστατικών σε συνδυασμό με ξεχωριστές συνταγές, η οποία αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία των νέων σειρών της Purina® GOURMET™ GOLD.  

Οι νέες σειρές της Purina® Gourmet περιλαμβάνουν: 

  • Η GOURMET™ GOLD “H Καρδιά της Γεύσης” κρύβει μέσα μια έκπληξη που την ανακαλύπτει η κάθε γάτα καθώς την απολαμβάνει και βιώνει μια απροσδόκητα λαχταριστή απολαυστική εμπειρία! Η σειρά περιλαμβάνει μια ποικιλία από τρυφερές και ακαταμάχητες μους με βοδινό, κοτόπουλο, σολομό και άλλες εξαιρετικές γεύσεις, με μια νόστιμη, ζουμερή σάλτσα στο εσωτερικό. 
  • Η GOURMET™ “Nature’s Creations”  στηρίζεται όπως λέει και η ονομασία σε αγνά συστατικά, χωρίς χρωστικές και πρόσθετες αρωματικές ύλες ή συντηρητικά, για τη σωστή διατροφή της γάτας. Σιγομαγειρεμένα μίνι φιλετάκια από κοτόπουλο, γαλοπούλα, ψάρια του ωκεανού ή τόνο, βοδινό και αρνί, γαρνίρονται με λαχανικά για ικανοποιήσουν τις γευστικές και ποιοτικές απαιτήσεις της γάτας σας.  

Κάντε σήμερα ένα δώρο στο αγαπημένο σας κατοικίδιο με τις πιο λαχταριστές και νόστιμες επιλογές των νέων γεύσεων της Purina® GOURMET™!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: https://www.purina.gr/

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT