ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Vinoterra σαλπάρει για Σπέτσες

Η κάβα Vinoterra του Νέου Ηρακλείου, με τη ζηλευτή διεθνή γκάμα της, κεντρίζει τους οινόφιλους και τους λάτρεις του ποτού με τις 400 διαφορετικές μπράντες …

25.06.2018| Updated: 25.06.2021
Η Vinoterra   σαλπάρει για Σπέτσες

Η κάβα Vinoterra του Νέου Ηρακλείου, με τη ζηλευτή διεθνή γκάμα της, κεντρίζει τους οινόφιλους και τους λάτρεις του ποτού με τις 400 διαφορετικές μπράντες ποτών, τις περισσότερες από 100 μπίρες και τις 1.300 ετικέτες κρασιών. Οι connoisseurs και οι bons viveurs του Αργοσαρωνικού έχουν λοιπόν έναν σπουδαίο λόγο να τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους και να ακονίζουν τα μαχαιροπίρουνά τους, αφού φέτος το καλοκαίρι, από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, οι ιδιοκτήτες Δημήτρης και Κωνσταντίνα Κόλλια με τη Vinoterra τους θα ξεκαλοκαιριάσουν στις Σπέτσες!

Θερινή εκδοχή με κοσμοπολίτικο αέρα

Τόσο η κάβα όσο και το εστιατόριο θα φιλοξενούνται στη διάρκεια του καλοκαιριού στους λαμπερούς χώρους του κοσμοπολίτικου συγκροτήματος κατοικιών, τα ιστορικά «Νησιά». Σε ένα κελάρι στην είσοδο του εστιατορίου θα λειτουργεί κάβα με αναρίθμητες ετικέτες κρασιών και ποτών από τον διεθνή αμπελώνα, με υπηρεσίες διανομής και yachting, ενώ σε δύο εντυπωσιακές βεράντες, κρεμασμένες επάνω από τη θάλασσα, θα σερβίρονται οι επιλεγμένες γεύσεις που επιμελείται ο σεφ του εστιατορίου Ανδρέας Μπέλλος, σε ελληνικό-μεσογειακό στυλ και σε συνδυασμό με τα κρασιά της κάβας. Όπως ακριβώς και στο Νέο Ηράκλειο, έτσι και εδώ μπορεί καθένας να απολαύσει ένα πλήρες δείπνο και να το συνοδεύσει με οποιοδήποτε από τα κρασιά της κάβας, με ένα μικρό κόστος σερβιρίσματος.

Παραδοσιακές Κατοικίες Νissia Spetses / Vinoterra: 6974540456


Η κάβα, το deli και το wine bar στο Νέο Ηράκλειο εξακολουθούν να μας περιμένουν και το καλοκαίρι.

Vinoterra, Μαρίνου Αντύπα 74-76, Ηράκλειο Αττικής, Τ/(+30)210-2717554, www.vinoterra.gr

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT