ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Καινοτομία ΙΟΝ και στη σειρά Nucrema

Η νέα Nucrema, με 30% λιγότερη ζάχαρη, θα κερδίσει όσους επιθυμούν να μειώσουν την ζάχαρη στην διατροφή τους χωρίς θυσίες στην γεύση και την απόλαυση.

29.10.2021

Η καινοτομία ΙΟΝ επεκτείνεται και στη σειρά πραλίνας φουντουκιού Nucrema. Νέα Nucrema με 30% λιγότερη ζάχαρη. Ίδια πλούσια γεύση, φουντουκιού και γάλακτος, ως πηγή πρωτεϊνών, τέλεια υφή, για εύκολη επάλειψη ή/και χρήση σε γλυκά, με λιγότερη όμως ζάχαρη.

Η νέα Nucrema, με 30% λιγότερη ζάχαρη, θα κερδίσει όσους επιθυμούν να μειώσουν την ζάχαρη στην διατροφή τους χωρίς θυσίες στην γεύση και την απόλαυση.

Εδώ αξίζει να προστεθεί ότι η ΙΟΝ είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα πού έχει ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής σοκολάτας και κακάο, από τον καρπό του κακάο έως το τελικό προϊόν, για το σύνολο της παραγωγής της.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών