ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Καλώς ήρθατε στο carpo glyfada!

Η αγάπη δεν επιμερίζεται, αντιθέτως πολλαπλασιάζεται!

17.03.2017| Updated: 25.06.2021
Καλώς ήρθατε στο carpo glyfada!

Η αγάπη δεν επιμερίζεται, αντιθέτως πολλαπλασιάζεται!

Μια νέα εμπειρία πέντε αισθήσεων ξετυλίγεται στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 20 στη Γλυφάδα: το carpo glyfada αποτελεί το νέο βήμα, την καινούργια πρόταση και τη φρέσκια ματιά σε έναν κόσμο που δημιουργήσαμε μαζί σας από το 2011!

Στο carpo glyfada θα βρείτε όλα όσα αγαπήσατε στα καταστήματα carpo (Κολωνάκι, Ψυχικό, Golden Hall καθώς και Piccadilly και Knightsbridge στο Λονδίνο): τη θερμή υποδοχή των ανθρώπων μας, τα αρώματα των ξηρών καρπών που καβουρδίζονται μπροστά σας, την εξαιρετική ποιότητα των αποξηραμένων φρούτων, τη ζωογόνο δύναμη του ελληνικού μελιού, τις χειροποίητες σοκολάτες και τρούφες, τις ποικιλίες καφέ.

Στο carpo glyfada όμως προσφέρουμε και νέες υπηρεσίες, εξελίσσοντας δημιουργικά την ιδέα και την αισθητική που ξεχωρίσατε από την πρώτη στιγμή: εκτός από το lounge, όπου μπορείτε να απολαύσετε όλα τα προϊόντα carpo, οι εξαιρετικές ποικιλίες καφές καβουρδίζονται μπροστά στα μάτια σας, διασφαλίζοντας ακόμη περισσότερο την ποιότητα τους, ενώ η μαγεία της Ανατολής προσφέρεται ατόφια: το εξαιρετικό karak tea και ο αρωματικός αραβικός καφές σάς ταξιδεύουν σε μια νέα εμπειρία πέντε αισθήσεων από την πρώτη κιόλας γουλιά!

Στα καταστήματα carpo τίποτα δεν είναι αυτοματοποιημένο, ουδέτερο μα ούτε και δεδομένο – γιατί έτσι είναι η φύση. Όλα τα προϊόντα επιλέγονται προσεκτικά ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές ποιότητας που έχουμε θέσει.

Η παρακαταθήκη της «carpo hellas», της μαμάς εταιρείας παραγωγής, επεξεργασίας και συσκευασίας ξηρών καρπών, αποξηραμένων φρούτων, μελιού και καφέ που λειτουργεί από το 1991, είναι σημαντική. Η γνώση της αγοράς, η εμπιστοσύνη σε μικρούς, έντιμους και παραδοσιακούς παραγωγούς από όλον τον κόσμο, εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα. Η πίστη σε παραδοσιακές μεθόδους επεξεργασίας διατηρεί ακέραια την διατροφική αξία των προϊόντων.

Η φύση, που αποτελεί την πηγή μας, έχει συναίσθημα, αλλάζει, γεννιέται και αναγεννιέται, εκπλήσσει. Η ζωογόνος της δύναμη, δύναμη ζωής, είναι αφετηρία και φάρος για εμάς.

Σας περιμένουμε! 


 

Carpo glyfada
Γρ. Λαμπράκη 20, Γλυφάδα
Τ/210-898 5777
Ανοικτά και την Κυριακή

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών