ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Καθαρό σπίτι με Scotch-Brite

Τα χειμωνιάτικα βράδια είναι ιδανικά για να κάτσουμε μέσα με φίλους ή την οικογένεια. Πολλά μαγειρέματα, κόσμος και αξέχαστες στιγμές. Προετοιμάζουμε το σπίτι εύκολα και …

28.11.2018| Updated: 25.06.2021
Καθαρό σπίτι με Scotch-Brite

Τα χειμωνιάτικα βράδια είναι ιδανικά για να κάτσουμε μέσα με φίλους ή την οικογένεια. Πολλά μαγειρέματα, κόσμος και αξέχαστες στιγμές. Προετοιμάζουμε το σπίτι εύκολα και γρήγορα με τα Προϊόντα Φροντίδας Σπιτιού Scotch-Brite(ΤΜ): η σούπερ απορροφητική σφουγγαρίστρα Scotch-Brite Max με πράσινο χρώμα θα μαζέψει όλη τη σκόνη και θα κάνει το σπίτι να λάμπει. Το σφουγγάρισμα γίνεται παιχνίδι με τον κουβά με εργονομικό στίφτη που αγκαλιάζει τη σφουγγαρίστρα, στραγγίζοντας αποτελεσματικά το νερό. Για το μπάνιο, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε. Με το λευκό σφουγγάρι Scotch-Brite περνάμε τον νιπτήρα, την μπανιέρα και τη λεκάνη χωρίς να ανησυχούμε αν θα χαράξει τις επιφάνειες. Αντίθετα κάνει τα μάρμαρα, τα πλακάκια και τα είδη υγιεινής να λάμπουν.

Όταν η βράδια φτάσει στο τέλος της, μαζέψτε όλα τα σκουπίδια στις πολύχρωμες σακούλες Colori, φτιαγμένες από υλικά που εξασφαλίζουν υψηλές αντοχές, ελαστικότητα και υψηλή στεγανότητα.

Scotch-Brite™ Σφουγγάρι Λευκό για το Μπάνιο Δεν Χαράζει
Το λευκό σφουγγάρι Scotch-Brite™ είναι ιδανικό για το μπάνιο και για τις ευαίσθητες επιφάνειες που χρειάζονται ειδική φροντίδα στο καθάρισμα: νιπτήρας, μπανιέρα, λεκάνη κ.α.Δεν χαράζει και κάνει τα πλακάκια, τα μάρμαρα και τα είδη υγιεινής να λάμπουν. Υδρόφιλο για μεγαλύτερη απορροφητικότητα. Καθαρίζει αποτελεσματικά, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει.

Scotch-Brite™ Κουβάς με Εργονομικό Στίφτη Πράσινος
Πολύ ανθεκτικός κουβάς με καινοτομικό στίφτη. Ο στίφτης αγκαλίαζει τη σφουγγαρίστρα, στραγγίζοντας αποτελεσματικά το νερό. Για εύκολο και αποτελεσματικό στύψιμο χωρίς να αφήνετε νερά στο πάτωμα!

Scotch-Brite™ Σακούλα Aπορριμμάτων Colori
ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ: Πολυστρωματική σακούλα, με υλικά που εξασφαλίζουν υψηλές αντοχές και ελαστικότητα, με λιγότερο πλαστικό και συνεπώς μικρότερη επιβάρυνση στο περιβάλλον. Ποιοτική κατασκευή που παρέχει υψηλή στεγανότητα. Με πρακτικό και ανθεκτικό κορδόνι για να κλείνει εύκολα η σακούλα. Ομοιόμορφη κατανομή του υλικού σε όλη την επιφάνεια της σακούλας για σταθερή ποιότητα και αντοχή σε όλα τα σημεία της.

Scotch-Brite™ Κοντάρι Colori 
Επιλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει και δώστε το προσωπικό σας στυλ στο νοικοκυριό σας. Πρακτικό και Ανθεκτικό.

Scotch-Brite™ Σφουγγαρίστρα Μax Πράσινη
Πολύ απορροφητική με ίνες που απορροφούν πολύ περισσότερο νερό για ομοιόμορφο σφουγγάρισμα σε όλο το σπίτι. Πολύ αποτελεσματική. Καθαρίζει χωρίς να αφήνει νερά στο πέρασμά της. Πρακτική και εύκολη στη χρήση για γρήγορο σφουγγάρισμα. Ανθεκτική και μετά από πολλές χρήσεις.

Εύχρηστα προϊόντα που μας βοηθάνε να χαιρόμαστε το σπίτι μας… πάντα καθαρό!

#sponsor

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών