ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Kayak: Love can be ruby & spicy

Ξένη Δημοσίευση

12.02.2020| Updated: 25.06.2021
Kayak:  Love can be ruby & spicy

Έρωτας με τη 1η ματιά; Έρωτας δίχως όρια; Έρωτας στα τυφλά; Όλα αυτά μπορούν να συμβούν φέτος το Φεβρουάριο σε μια από τις boutique Κayak. Η νέα γεύση παγωτού που ήρθε να σας κάνει να ερωτευτείτε ξανά το παγωτό.

Η Κayak παρουσιάζει τη νέα γεύση παγωτού Spicy Ruby. Η νέα γεύση παγωτού εγκαινιάζει τη φετινή γευστική σεζόν στις boutique Κayak με μια εκλεκτή ποικιλία κακάο σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό 4 μπαχαρικών που δίνουν άλλο χαρακτήρα στην έννοια παγωτό. Η Κayak επέλεξε την ruby σοκολάτα της Callebaut για να ισορροπήσει την ένταση φρεσκάδας, τη βελούδινη υφή του ροζ κακάο αλλά και την γλύκα της σοκολάτας και να φλερτάρει με τη σπιρτάδα των μπαχαρικών όπως το Κάρδαμο, το Τζίντζερ, το Γλυκάνισο και την Κανέλα.

Άλλη μια ιδιαίτερη γεύση kayak που συνδυάζει την έντονα αισθησιακή απόλαυση μίας ρουμπινί σοκολάτας, με το φινίρισμα των μπαχαρικών για ένα ανατρεπτικό αποτέλεσμα. Όπως όλες οι πρώτες ύλες που η Κayak επιλέγει για τις συνταγές της, δεν χρησιμοποιούνται χρωστικές και συντηρητικά. Ο καρπός της ruby σοκολάτας είναι από ειδικές φυτείες κακάο που μεγαλώνουν κάτω από μοναδικές κλιματικές συνθήκες που βρίσκονται στο Εκουαδόρ, τη Βραζιλία και την Ακτή Ελεφαντοστού.

H Κayak επιλέγει μόνο τις εκλεκτότερες ποικιλίες σοκολάτας όπως και όλων των συστατικών των συνταγών, ώστε το αποτέλεσμα της γεύσης να είναι αδιαπραγμάτευτα μοναδικό.

Αν δεν πιστεύετε στον έρωτα με την 1η ματιά, το Kayak Spicy Ruby έρχεται στις boutique kayak για να σας το αποδείξει. Επισκεφθείτε μια boutique Kayak κοντά σας τώρα το Φεβρουάριο:

Γλυφάδα (Mεταξά & Ζησιμοπούλου)

Πλάκα (Βύρωνος 1)

Τhe Μall Athens (Μαρούσι)

The Smark Park (Σπάτα)

AIA (Αναχωρήσεις Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος)

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT