ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Le Monde στον παγκόσμιο διαγωνισμό Trophée Mille International 2019

Ξένη δημοσίευση

26.03.2019| Updated: 25.06.2021
Le Monde στον παγκόσμιο διαγωνισμό Trophée Mille International 2019

Η LE MONDE αναδείχθηκε στην 3η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό γαστρονομίας Trophée Mille International που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 στην πόλη Ρενς στη Γαλλία, συμπληρώνοντας την ομάδα των νικητών, με την Ιταλία να κατακτά την πρώτη θέση και την Ιαπωνία τη δεύτερη.

Πρόκειται για έναν από τους σπουδαιότερους διεθνείς διαγωνισμούς για την ανάδειξη νέων chef, με κριτική επιτροπή μια ομάδα διακεκριμένων Γάλλων chef & pastry chef, βραβευμένων με αστέρια Michelin αλλά και με τον ανώτερο τιμητικό τίτλο που μπορεί να αποδοθεί σε έναν επαγγελματία Γάλλο chef, εκείνον του MOF (Meilleur Ouvrier de France).

Την ελληνική αποστολή εκπροσώπησαν οι σπουδαστές της σχολής LE MONDE, Κατερίνα Κατσίκα και Δημήτρης Φεσσάς οι οποίοι δημιούργησαν ένα αλμυρό και ένα γλυκό πιάτο, εντυπωσιάζοντας τους κριτές τόσο με τις γαστρονομικές τους συνθέσεις όσο με τον επαγγελματισμό τους.

Την προετοιμασία τους ανέλαβαν οι καθηγητές μαγειρικής τέχνης της σχολής, Μάκης Καλόσακας, Χρήστος Παναγόπουλος και οι καθηγητές ζαχαροπλαστικής, Νικόλας Νικολακόπουλος και Χάρης Ψιλόπουλος που με την εμπειρία τους, τις γνώσεις τους και τις πολύτιμες συμβουλές τους, στάθηκαν δίπλα τους από την πρώτη μέρα, επιβραβεύοντας τις προσπάθειές τους και αξιολογώντας την προπονητική τους εξέλιξη.

Μια διάκριση που αποδεικνύει, τόσο την υψηλών προδιαγραφών εκπαίδευση που προσφέρει η σχολή LE MOMDE στους σπουδαστές της, όσο και το διεθνές της κύρος.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών