ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μαγειρεύουμε μαζί με τα παιδιά!

Το UNCLE BEN’S®, με μία σειρά από ενέργειες, ευαισθητοποιεί εμάς τους γονείς σε θέματα καθημερινής διατροφής της οικογένειας με διασκεδαστικό τρόπο

14.09.2017| Updated: 06.10.2021
Μαγειρεύουμε μαζί με τα παιδιά!

«Το νερό έβρασε. Να ρίξω το ρύζι;» με ρωτάει ο γιος μου όλος προσμονή για το σημερινό γεύμα. Έχει ήδη πλύνει τις μελιτζάνες και τις πιπεριές και στέκεται με την κουτάλα του περήφανος δίπλα στα λαχανικά του. Λαχανικά που κάποτε δεν έτρωγε και τα έβαζε διακριτικά στην άκρη του πιάτου του. Τώρα όμως ανακάλυψε το υπέροχο μοβ γυαλιστερό χρώμα στη φλούδα της μελιτζάνας και την αντίθεση που κάνει με την μπεζ σάρκα, το ρύζι που μπαίνει σκληρό στην κατσαρόλα και βγαίνει φουσκωτό και μαλακό αλλά και τα ρεβύθια που αφού τα αφήνουμε να μουλιάσουν σε νερό, τα κάνουμε υπέροχους κεφτέδες. «Από αυτά να φας, τα έφτιαξα εγώ!!!» προτρέπει τους φίλους του, με το τεράστιο χαμόγελο του, την αλευρωμένη του μυτούλα και τα χεράκια του με κολλημένους μαϊντανούς. Όλες οι έρευνες δείχνουν πώς οι οικογένειες που μαγειρεύουν και τρώνε μαζί, βοηθούν τα παιδιά να κάνουν πιο υγιεινές επιλογές γεύματος τώρα στο μέλλον. Επίσης με τίποτα δεν συγκρίνεται ο χρόνος που περνάμε μαζί με τα παιδιά μας, βοηθώντας τα παράλληλα να αποκτήσουν μια πολύ χρήσιμη δεξιότητα.

Το UNCLE BEN’S®, με μία σειρά από ενέργειες, ευαισθητοποιεί εμάς τους γονείς σε θέματα καθημερινής διατροφής της οικογένειας με διασκεδαστικό τρόπο: Πάρτε μέρος όπως και εμείς στο μεγάλο digital διαγωνισμό Ben’s Beginners ΤΜ , που έρχεται να επιβραβεύσει τους καλύτερους μικρούς chef, αλλά και τους γονείς τους! Έχετε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών; Τραβήξτε μία φωτογραφία από την προετοιμασία ενός οικογενειακού γεύματος με ρύζι Uncle Ben&® και ανεβάστε το στο https://beginners.unclebens.gr.

Στις 12 Οκτώβρη θα γίνει η ανάδειξη των νικητών, όπου ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει 3.000€, ενώ ο 2ος και 3ος από 1.000€. Διάρκεια διεξαγωγής διαγωνισμού: Δευτέρα 11 /9/2017 έως και Κυριακή 8/ 10/2017. Επίσης, ξεκινά για 1η φορά η νέα digital πλατφόρμα Ben ́s Beginners ΤΜ , που βοηθά τις οικογένειες να μαγειρέψουν εύκολα γεύματα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Δεξιότητες όπως το σωστό μέτρημα, το ξεφλούδισμα, η δημιουργικότητα και η ανάγνωση, γίνονται πράξη μέσα από διαδραστικά μαθήματα στο https://beginners.unclebens.gr. Ελάτε να μαγειρέψουμε όλοι μαζί λοιπόν και ας νικήσει ο καλύτερος! Άλλωστε όλοι θα βγούμε κερδισμένοι από αυτή τη διαδικασία!

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT