ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Matsuhisa Athens

Διαφημιστική Παρουσίαση

09.09.2019| Updated: 25.06.2021
Matsuhisa Athens

Η γεύση της υπεροχής υπόσχεται συναρπαστικές γαστρονομικές εμπειρίες στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, εκεί όπου το μπλε του Σαρωνικού κόλπου συναντά τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα και τον ανοιχτό ορίζοντα, το Matsuhisa Athens μάς καλωσορίζει σε έναν κόσμο εκλεκτών γαστρονομικών εμπειριών – αναδεικνύοντας μοναδικά την απαράμιλλη Nobu κουζίνα. Μαζί με το πρώτο infinity bar της πόλης, UMI by Matsuhisa Athens, ο «ναός» των fusion ιαπωνικών γεύσεων συνθέτει μία ατμόσφαιρα απολαυστικής πολυτέλειας για το ελληνικό και διεθνές κοινό.

Με αγαπημένα signature πιάτα, όπως τα Salmon Karashi Su Miso, Black Cod και Yellowtail Jalapeño, πληθωρικά Omakase Menus, αλλά και νέες προτάσεις, όπως είναι τα New Style O-Toro, Squid Pasta with Sea Urchin, Sea Bream Amapeno και Wagyu Gyoza, ο Executive Chef Τόνι Βρατσάνος και ο Head Chef της ζεστής κουζίνας, Θωμάς Κουράκος, μας «εθίζουν» σε μία ισορροπημένη εμπειρία γευστικής υπεροχής, όπου ο δημιουργικός πειραματισμός συνδυάζεται άψογα με τις κλασικές αξίες.

Στο UMI by Matsuhisa Athens, η εκλεπτυσμένη διασκέδαση και το lounging με φόντο το ηλιοβασίλεμα επαναπροσδιορίζονται μέσα από μία πλούσια καλοκαιρινή εμπειρία απόλαυσης. Signature cocktails, όπως τα Apple Martini, Cucumber Chill και Matsuhisa Martini, αλλά και τα ολοκαίνουργια Sakura Martini και Κyoto Kiss «αγκαλιάζουν» την καθηλωτική ομορφιά του τοπίου χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές με θέα τη θάλασσα.

Στην άκρη της πόλης, στο ομορφότερο σκηνικό, στην εμβληματική Astir. Το επίκεντρο του γαστρονομικού ενδιαφέροντος και της high-end διασκέδασης βρίσκεται στο Matsuhisa Athens και στο UMI by Matsuhisa Athens.


Astir, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, Αθήνα, 16671
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8960510, [email protected] 
Facebook: MatsuhisaAthens, Instagram: matsuhisa_athens 
astir.gr/matsuhisa-athens

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών