ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Με αγάπη για εμάς, το σπίτι και την επιχείρηση μας

Yπάρχουν εταιρείες που καινοτομούν, που δεν ακολουθούν κανόνες και μόδες αλλά τους δημιουργούν και που στέκονται στο πλευρό μας για πάνω από 100 χρόνια με συνέπεια και ασφάλεια.

30.10.2017| Updated: 25.06.2021
Με αγάπη για εμάς, το σπίτι και την επιχείρηση μας

Yπάρχουν εταιρείες που καινοτομούν, που δεν ακολουθούν κανόνες και μόδες αλλά τους δημιουργούν και που στέκονται στο πλευρό μας για πάνω από 100 χρόνια με συνέπεια και ασφάλεια.

Ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στις οικιακές συσκευές και τις συσκευές για επαγγελματική χρήση, με περισσότερα από 40 εκατομμύρια προϊόντα για πελάτες, σε 150 χώρες κάθε χρόνο, είναι η ELECTROLUX. Το 1912, δημιούργησε την πρώτη ηλεκτρική σκούπα, το 1921 την εξέλιξε δημιουργώντας ένα μοντέλο πιο εύκολο και εύχρηστο για οικιακή χρήση, το 1930 κάνει το πρώτο εντοιχισμένο ψυγείο γεγονός, ενώ 10 χρόνια μετά, η εταιρεία, παρουσιάζει ένα εντελώς νέο προϊόν, το πολυμίξερ που έμελλε να δώσει χίλιες λύσεις στην κουζίνα της εποχής. Το 1964 η ELECTROLUX αλλάζει πάλι τα δεδομένα λανσάροντας τη σκούπα Luxomatic με χαρακτηριστικά, όπως περιτύλιξη καλωδίου και ένδειξη σκόνης που δείχνει πότε γεμίζει η σακούλα!

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που 90 χρόνια εξοπλίζει τους μεγαλύτερους σεφ σε όλον τον κόσμο, που το 50% των σεφ χρησιμοποιούν συσκευές ELECTROLUX, που τις επιλέγουν 1 στις 3 αλυσίδες επιχειρήσεων και που είναι ο νούμερο 1 πάροχος επαγγελματιών σε πλυντήρια και εστιατόρια.

Bρίσκουμε τις συσκευές ELECTROLUX  στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ, ελεύθερες και εντοιχισμένες, που συνδυάζουν πρακτικές λύσεις, μοντέρνο σχεδιασμό αλλά και την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Το σπίτι γίνεται ο πιο αγαπημένος μας χώρος και η επαγγελματική τεχνογνωσία είναι πιο κοντά μας από ποτέ.

Η ELECTROLUX ηγείται στα πλυντήρια ρούχων, τα στεγνωτήρια αλλά και τα πλυντήρια- στεγνωτήρια, με τη δύναμη του ατμού (Steam System) για να φρεσκάρει και να καθαρίζει σε βάθος τα υφάσματα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει την απαλή φροντίδα που απαιτούμε, εξοικονομώντας για εμάς χρόνο και χρήμα!

Με την Electrolux η μαγειρική μεταμορφώνεται εύκολα σε μια εμπειρία δημιουργίας & εμπιστοσύνης στον εαυτό μας. Γρήγορες, ακριβείς, ασφαλείς και εύκολες στον καθαρισμό, οι επαγωγικές εστίες της Electrolux προσφέρουν άριστη απόδοση, με την θερμοκρασία να μεταφέρεται απευθείας στο σκεύος και το περιεχόμενό του, αφήνοντας τη γύρω περιοχή ασφαλή και χωρίς θερμότητα. Η ανταπόκριση είναι άμεση, ο έλεγχος ακριβής και το μαγείρεμα ομοιόμορφο ανεξαρτήτως σκεύους.

Οι επαγγελματίες σεφ, συνδυάζουν ατμό και συμβατικό ψήσιμο για να πετύχουν την καλύτερη γεύση από τα συστατικά που χρησιμοποιούν. Με τους φούρνους της ELECTROLUX που υποστηρίζουν τη λειτουργία ατμού, συνδυάζουμε ατμό και θερμό αέρα και μπορούμε να απολαύσουμε σπιτικά γεύματα, υγιεινά και νόστιμα, που είναι ζουμερά στο εσωτερικό τους και με μια υπέροχη κρούστα στην επιφάνεια.

Η ζωή μας γίνεται πιο άνετη και εύκολη με τα πλυντήρια πιάτων ELECTROLUX ελεύθερα ή εντοιχισμένα, μπορούν να χειριστούν τα πάντα -από τα πιο βρόμικα σκεύη ως το καλύτερο κρύσταλλο, αλλά και από μεγάλες κατσαρόλες μέχρι πιατέλες σερβιρίσματος, με άψογο πάντα αποτέλεσμα!

Oι συσκευές ELECTROLUX, μας ξεκουράζουν και μας προσφέρουν τον ελεύθερο χρόνο αλλά και την ποιότητα ζωής που πάντα αναζητάμε! Και για Electrolux Κωτσόβολος.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών