ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μηχανή Espresso Cappuccino PrimaDonna Elite

Ξένη δημοσίευση

09.05.2019| Updated: 25.06.2021
Μηχανή Espresso Cappuccino PrimaDonna Elite

Υπάρχει μόνο ένα γούστο: το δικό σας, η De’Longhi επιστρατεύει το σχεδιαστικό της ταλέντο και την τεχνική εξειδίκευση ώστε να μπορείτε εσείς να σχεδιάσετε τέλεια ροφήματα πατώντας μόνο ένα πλήκτρο, ή ακόμα και μέσα από ένα App.

PrimaDonna Elite, με τέλειο συνδυασμό καινοτόμου σχεδιασμού και προηγμένης τεχνολογίας είναι η απόλυτη μηχανή για τους λάτρεις του καφέ που ψάχνουν μία μηχανή με στυλ, εύκολη στη χρήση – όλα τα ροφήματα πατώντας μόνο ένα πλήκτρο- που προσαρμόζεται απόλυτα στο γούστο του κάθε χρήστη. Eπιλέξτε ανάμεσα στα 21 ροφήματα το δικό σας αγαπημένο και απολαύστε το στην άνεση του σπιτιού σας και με την παρέα των φίλων σας.

 

Μία μηχανή με ενσωματωμένο μύλο άλεσης κόκκων, που με ένα πάτημα παράγει στην άνεση του σπιτιού σας τον αγαπημένο σας φρεσκο-αλεσμένο καφέ με κρέμα και γεύση ισάξια με αυτές που απολαμβάνετε στο αγαπημένο σας café.

Το αποκλειστικό De’Longhi LatteCrema System διασφαλίζει έναν έντονο και κρεμώδη αφρό γάλατος για το Cappuccino σας και για όλες τις συνταγές καφέ με γάλα. Το LatteCrema System παράγει πάντα το τέλειο αποτέλεσμα στο φλιτζάνι: η τέλεια πυκνότητα αφρού γάλατος- στην τέλεια θερμοκρασία, έως την τελευταία σταγόνα.

Η διαισθητική οθόνη – 4.3’’ έγχρωμη με πλήκτρα αφής και ελληνικό menu- σας επιτρέπει να απολαύσετε με ένα πάτημα όλα τα ροφήματα της αρεσκείας σας, να επιλέξετε ή και να απομνημονεύσετε την ποσότητα, την ένταση του αγαπημένου σας ροφήματος καθώς και την επιθυμητή του θερμοκρασία. Μπορείτε ακόμα και να φτιάξετε δικές σας συνταγές με το Coffee Link App.

H PrimaDonna Elite εγκαινιάζει τη νέα γενιά έξυπνων μηχανών από τον κόκκο στο φλιτζάνι για να απολαύσετε το espresso σας και όλα τα ροφήματα με ή χωρίς γάλα όπως lungo, Americano, doppio, cappuccino, latte, latte macchiato αλλά και αυτά που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας. Και τελευταίο αλλά αγαπημένο, το μοναδικό ελληνικό espresso freddo και cappuccino freddo. Με τη μοναδική πατέντα-κανάτα MixCarafe χτυπάει καφέ espresso με πάγο και σερβίρει στο ποτήρι σας υπέροχο espresso freddo ακόμα και cappuccino freddo ή σοκολάτα.

Κάντε την δική σας!

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών