ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μύρισε Χριστούγεννα στον Βάρσο

Ξένη δημοσίευση

20.12.2018| Updated: 11.10.2021
Μύρισε Χριστούγεννα στον Βάρσο

Περνώντας το κατώφλι του ιστορικού ζαχαροπλαστείου στην Κηφισιά σε κατακλύζει η μυρωδιά από φρέσκο βούτυρο και κανέλα. Τα ταψιά με τα φρεσκοψημένα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες πάνε κι έρχονται, σχηματίζοντας λαχταριστά γλυκά «βουναλάκια», που σε προκαλούν να δοκιμάσεις.

Με ιστορία που μετρά 127 χρόνια, ο Βάρσος συνεχίζει την ίδια γλυκιά παράδοση που τον έκανε ονομαστό και όπως πάντα την περίοδο των Χριστουγέννων ετοιμάζει τα γλυκά που με καμάρι θα κεράσεις φίλους και οικογένεια, σαν να τα έχεις φτιάξει εσύ.

Απ’ τα φημισμένα του μελομακάρονα που λιώνουν στο στόμα και τους τραγανούς κουραμπιέδες μέχρι τις παραδοσιακές δίπλες και τη βασιλόπιτα που φτιάχνεται όπως παλιά, με μαγιά, εδώ θα βρεις τα κατεξοχήν γλυκά των ημερών στην καλύτερη εκδοχή τους. Και για όσους αγαπούν τη σοκολάτα η φετινή χριστουγεννιάτική αποκάλυψη λέγεται κορμός και πουτίγκα.

Μπορείς να τα πάρεις για το σπίτι ή για δώρο αλλά και να τα απολαύσεις επί τόπου στην επιβλητική του σάλα, που αποπνέει αρχοντιά όπως και τα γλυκά του Βάρσου.

Extra tip: Οι νοικοκυρές ξέρουν ότι εδώ θα βρουν τα φημισμένα μαρεγκάκια, τις μαρέγκες – πλάκες ή φωλιές, την πλούσια και μεστή σε γεύση σαντιγί αλλά και εκλεκτά καραμελωμένα αμύγδαλα και φυστίκια για να δώσουν το κάτι παραπάνω στα σπιτικά τους γλυκά.


Κασσαβέτη 5, Κηφισιά, 210 8012472,

www.varsos.gr

facebook.com/Βάρσος-Κηφισιά-Varsos-Kifisia

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT