ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέα απολαυστικά και φρουτένια επιδόρπια γιαουρτιού από την Κρι Κρι

Νέοι συνδυασμοί γεύσεων Λεμόνι-Ginger και Αρώνια-Δαμάσκηνο.

14.06.2018| Updated: 25.06.2021
Νέα απολαυστικά και φρουτένια επιδόρπια γιαουρτιού από την Κρι Κρι

Με δύο νέες, υγιεινές και άκρως απολαυστικές προτάσεις ανανεώνει φέτος η Κρι Κρι το ενδιαφέρον μας για τα επιδόρπια γιαουρτιού με φρούτα. Οι νέοι συνδυασμοί γεύσεων Λεμόνι-Ginger και Αρώνια-Δαμάσκηνο, φέρνουν την απόλυτη γευστική ισορροπία ανάμεσα στο κλασσικό και το καινοτόμο, προσφέροντας ακόμα περισσότερες απολαυστικές επιλογές.

Το επιδόρπιο γιαούρτης Κρι Κρι Λεμόνι-Ginger αποτελεί την πιο ανάλαφρη και ιδιαίτερη πρόταση της σεζόν στα επιδόρπια γιαουρτιού με φρούτα. Το δροσερό και μυρωδάτο λεμόνι συναντά το πικάντικο και αρωματικό ginger, δημιουργώντας έναν από τους πιο ταιριαστούς και ενδιαφέροντες γευστικούς συνδυασμούς του καλοκαιριού. Και η γεύση είναι μόνο η αρχή! Το λεμόνι αποτελεί επίσης εξαιρετική πηγή βιταμίνης C, ενώ το θαυματουργό ginger, γνωστό για τις πολλές ευεργετικές ιδιότητές του, αποτελεί εξαιρετική πηγή μαγνησίου και καλίου.

Το επιδόρπιο γιαούρτης Κρι Κρι Αρώνια-Δαμάσκηνο συνδυάζει με τον πιο γευστικό τρόπο το μοντέρνο super fruit αρώνια, γνωστό στην Ελλάδα από την παραγωγή του στις Σέρρες, με το αγαπημένο δαμάσκηνο. Η υψηλής διατροφικής αξίας αρώνια έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, που οφείλεται στις βιταμίνες C, Α, Ε και β-καροτένιο ενώ το δαμάσκηνο, όπως είναι γνωστό συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Η σειρά επιδορπίων γιαούρτης Κρι Κρι με φρούτα αποτελεί μια υγιεινή και συγχρόνως απολαυστική πρόταση που συνδυάζει τα οφέλη των φρούτων με όλα τα θρεπτικά συστατικά του γιαουρτιού της Κρι Κρι, το οποίο φτιάχνεται από 100% ελληνικό γάλα ημέρας, συμβάλλοντας σε μια ισορροπημένη διατροφή.

Οι νέες, γευστικές προτάσεις της Κρι Κρι, Λεμόνι-Ginger και Αρώνια-Δαμάσκηνο ήρθαν για να συμπληρώσουν την ήδη υπάρχουσα σειρά φρούτων: Φράουλα, Ροδάκινο, Κεράσι, Ακτινίδιο, Ανανάς -Ρόδι, προσφέροντας σε όλους τη δυνατότητα να απολαύσουν μια διαφορετική γεύση κάθε μέρα!

Εσύ, ποια γεύση θα επιλέξεις σήμερα;

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT