ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέα Boutique Kayak στην Πλάκα

Ξένη δημοσίευση

22.04.2019| Updated: 25.06.2021
Νέα Boutique Kayak στην Πλάκα

Ένας νέος μαγικός γαστρονομικός ναός παγωτού άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του στην καρδιά της Αθήνας.

Αντιπροσωπεύοντας τη μοντέρνα εκδοχή της ελληνικής παράδοσης τόσο στις εμπνευσμένες γεύσεις της όσο και στο δυναμικό και minimal ύφος της, η Kayak δημιούργησε ένα μοναδικό χώρο στην Πλάκα απέναντι από το Ναό του Λυσικράτη, συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική του καταστήματος με την γνήσια ελληνικότητα του νέου χώρου.

Η αρμονία των φυσικών υλικών και των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων αναδεικνύουν τη νέα Boutique Kayak ως ένα κατάστημα κόσμημα της haute gastronomie, σεβόμενος απόλυτα την πολιτιστική κληρονομιά του σημείου.

Έχοντας πρωταγωνιστές τις ιδιαίτερες γεύσεις των  παγωτών που είναι καλά φυλαγμένες στα γνωστά κρυφά ψυγεία, ενώ τα γλυκά ξεπροβάλλουν με τρόπο μαγικό μέσα από τον σκούρο.

To κατάστημα πλημμυρίζει από γεύσεις, αρώματα και υφές προσφέροντας σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο τις μοναδικές δημιουργίες παγωτών με την υπογραφή της Κayak. Γεύσεις ελληνικές με ανατροπή, απολαυστικά waffles, waffle cones, waffle bites, λαχταριστές κρέπες με μοναδικές γεύσεις παγωτoύ και topping bar με όλες τα είδη σοκολάτας, φρούτων και ξηρών καρπών. Γλυκά σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις, towers, σουφλέ, μωσαϊκό, carrot cakes, muffins, brownies, healthy and protein bars.


 

KAYAK BOUTIQUES ATHENS: ΓΛΥΦΑΔΑ, THE MALL ATHENS, AIA (Aναχωρήσεις) & ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΥΑΚ

ΒΟUTIQUES SUMMER: ΤΖΙΑ, ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ, ΜΥΚΟΝΟΣ (ΜΑΤΟΓΙΑΝΝΙΑ & ΝΤΡΑΦΑΚΙ), ΠΥΛΟΣ (COSTA NAVARINO)

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών