ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέα προϊόντα Hellmann’s

Με εκλεκτά υλικά από Έλληνες παραγωγούς φτιάχνονται τα νέα προϊόντα της Hellmann's.

16.01.2020| Updated: 25.06.2021
Νέα προϊόντα Hellmann’s

Τα γνωρίζουμε χρόνια, τα εμπιστευόμαστε για την πλούσια γεύση τους, τη σταθερή ποιότητα και το όνομα Hellmann’s. Για πρώτη φορά στην ιστορία των 96 χρόνων της, η Hellmann’s κυκλοφορεί στην αγορά 4 μοναδικά προϊόντα με εκλεκτά υλικά από Έλληνες παραγωγούς.

Η αγαπημένη κέτσαπ εμπλουτίζεται με το εκλεκτό και παγκοσμίως γνωστό, θυμαρίσιο Κρητικό μέλι, προσδίδοντας τη γλυκύτητα στη γεύση. Χωρίς ζάχαρη και χωρίς γλουτένη αλλά με την ίδια πλούσια γεύση, η Hellmann’s Κέτσαπ με Θυμαρίσιο μέλι από την Κρήτη φτιάχνεται από ντομάτες κορυφαίας ποιότητας. Προσεκτικά επιλεγμένες από αειφόρες καλλιέργειες, οι ντομάτες που χρησιμοποιούνται για την κέτσαπ όχι μόνο είναι πεντανόστιμες αλλά ταυτόχρονα προστατεύουν τη γη και τη γεωργική παραγωγή και συμβάλλουν σε ένα καλύτερο περιβάλλον για τις μελλοντικές γενιές. Η κέτσαπ Hellmann’s με Θυμαρίσιο μέλι από την Κρήτη είναι κατάλληλη για κάθε χρήση. Προσθέστε την στη σάλτσα για κεφτεδάκια, σουτζουκάκια ή σπαγγέτι, βάλτε την σε σπιτικά μπέργκερ και φυσικά σε τηγανητές πατάτες!

 

Η μαγιονέζα Hellmann’s φτιάχνεται από 100% αυγά ελευθέρας βοσκής, για αυτό και η γεύση της συναρπάζει εδώ και 100 περίπου χρόνια. Η αυθεντική μαγιονέζα Hellmann’s, συνώνυμο της ποιότητας και νοστιμιάς,  συμπληρώνεται τώρα αρμονικά από τρούφα από Έλληνες παραγωγούς, δίνοντας στην κλασική γεύση ένα ξεχωριστό άρωμα και μια ιδιαίτερη δυνατή νοστιμιά. Το αρωματικό μανιτάρι, ελληνικής καταγωγής, βρίσκει  το ιδανικό του ταίρι στην πιο αγαπημένη μαγιονέζα. Η Ηellmann’s Mαγιονέζα με Τρούφα από Έλληνες παραγωγούς είναι ιδανική για να συνοδεύσει πατάτες τηγανητές ή ένα σπιτικό μπέργκερ. Επίσης θα αναβαθμίσει γευστικά ένα τοστ ή σάντουιτς, θα απογειώσει την πατατοσαλάτα ή θα δέσει αρμονικά σε μια σάλτσα ψητού. 

Η χαρακτηριστική γεύση του μπούκοβου της Πέλλας, έρχεται να δώσει μία καπνιστή νότα στη μουστάρδα της Hellmann’s με Καπνιστό Μπούκοβο από την Πέλλα και να απογειώσει κάθε συνταγή. Χρησιμοποιείστε την σε μαρινάδες κρεατικών για την έξτρα καπνιστή γεύση. Η πιπεριά Φλωρίνης είναι μια αγαπημένη ποικιλία ΠΟΠ, γιατί ο καρπός της είναι ολόγλυκος και ο συνδυασμός της με την κλασική αξία της μουστάρδας της Hellmann’s, είναι ανεπανάληπτος. Η Hellmann’s Μουστάρδα με Πιπεριές Φλωρίνης είναι ιδανική για ντρέσινγκ για σαλάτες. Δοκιμάστε την επίσης δίπλα σε ψητά κρεατικά, σε σάντουιτς και σε μπέργκερ. 

Η καμπάνια για τα νέα προϊόντα τρέχει ήδη με χιουμοριστικές διαφημίσεις σε τηλεόραση και ίντερνετ.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.hellmanns.gr και στα social media,

Facebook: https://www.facebook.com/HellmannsGreece,

Instagram: https://www.instagram.com/hellmannsgr/

#hellmannsgr #hellmannsflavors

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών