ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέα σειρά ΙΟΝ Patisserie για οικιακή ζαχαροπλαστική

Ξένη Δημοσίευση

19.11.2019| Updated: 25.06.2021
Νέα σειρά ΙΟΝ Patisserie για οικιακή ζαχαροπλαστική

Η ΙΟΝ λανσάρει στην ελληνική αγορά μια νέα σειρά προϊόντων σοκολάτας κουβερτούρας για οικιακή ζαχαροπλαστική.

Η σειρά περιλαμβάνει σοκολάτες κουβερτούρες σε πλάκες των 250 γρ – κλασική υγείας, γάλακτος και λευκή – αλλά και δυο εντελώς νέα προϊόντα: ΙΟΝ Fondue και ΙΟΝ Cover Cream. Oι πλάκες κουβερτούρας είναι χωρισμένες σε τεμάχια των 50g. για εύκολη χρήση κατά την διαδικασία της δοσολογίας μιας συνταγής. Κάθε συσκευασία διαθέτει αυτοκόλλητη ετικέτα κλεισίματος της, για να διατηρείται πάντα φρέσκια!

Η νέα σειρά περιλαμβάνει και δυο καινοτόμα προϊόντα που ξεχωρίζουν: Το ΙΟΝ Fondue είναι σοκολάτα κουβερτούρα υγείας που λιώνει, σε δοχείο των 200g. To ION Fondue έχει ειδική σύνθεση και επεξεργασία που όταν το λιώνουμε σε φούρνο μικροκυμάτων ή σε bain marie (μπεν μαρί), παραμένει σε ρευστή μορφή για όσο χρειάζεται και χρησιμοποιείται με φρούτα, μπισκότα, ξηρούς καρπούς και οτιδήποτε μπορεί να βουτηχτεί σε σοκολάτα.

Το ΙΟΝ Cover Cream είναι κρέμα κακάο με μαλακή υφή που δεν κολλάει, έτοιμη για χρήση σε δοχείο των 400g. Με το νέο αυτό προϊόν η επικάλυψη οποιουδήποτε αρτοσκευάσματος όπως κέικ, κρουασάν, μπισκότου, τσουρεκιού κ.α. είναι μια πολύ εύκολη υπόθεση. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως γέμιση στα γλυκά ή σε οτιδήποτε χρειάζεται μια σοκολατένια γέμιση ή/και επικάλυψη. Η νέα σειρά της ΙΟΝ για σπιτικά γλυκά προσφέρει πλούσια γεύση σοκολάτας ΙΟΝ , δυνατό και εξευγενισμένο άρωμα και γεύση κακάο – χαρακτηριστικά κατάλληλα για σίγουρη επιτυχία. 

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT