ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέα τηλεοπτική καμπάνια για το στραγγιστό γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ

Γεύση που Ξε… Τρελαίνει!

10.07.2017| Updated: 25.06.2021
Νέα τηλεοπτική καμπάνια για το στραγγιστό γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ

Γεύση που Ξε… Τρελαίνει!

Στον αέρα βρίσκεται η νέα τηλεοπτική καμπάνια της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ για το στραγγιστό γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ, το αγαπημένο αυτό προϊόν που έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη και προτίμηση του ελληνικού κοινού, αποτελώντας για το 2017 το 2ο επώνυμο brand* σε όγκο πωλήσεων στην ελληνική αγορά.

Εστιάζοντας στο αν θα μπορούσε ένα γιαούρτι να ξετρελαίνει όποιον το δοκιμάζει σα να έτρωγε το αγαπημένο του φαγητό, η νέα καμπάνια της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ σχολιάζει με έναν εντελώς νέο τρόπο, πρωτότυπο και χιουμοριστικό, τη στερεοτυπική λογική της απόλαυσης στις διαφημίσεις και μας συστήνει σε μια οικογένεια που όχι απλά λατρεύει, αλλά ξετρελαίνεται για το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ.

Κι αυτό γιατί το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ είναι παραπάνω από απλά καλό, καθώς παρασκευάζεται από 100% ελληνικό γάλα ημέρας και διαθέτει υψηλή θρεπτική αξία, αγνή γεύση και εξαιρετική ποιότητα που το καθιστά ιδανικό για κατανάλωση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!

Με περισσότερους από 5.500 Έλληνες μικρούς και μεγάλους παραγωγούς σε 514 χωριά, η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ συλλέγει φρέσκο 100% ελληνικό γάλα, μεταφέροντας καθημερινά τη Γεύση του Καλού στην καρδιά και το τραπέζι των Ελλήνων καταναλωτών εδώ και 54 χρόνια μέσα από την ευρεία γκάμα των αγνών γαλακτοκομικών προϊόντων που διαθέτει.

Την ταινία υπογράφει ο Βέλγος σκηνοθέτης Manu Coeman και η Stefi Productions, ενώ την επιμέλεια της καμπάνιας η McCann Athens.

Απολαύστε τη νέα καμπάνια για το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ εδώ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών